Sunday, July 22, 2012

syoknye puasa kat rumah


sebab Lebuhraya Pantai Timur fasa 2 tak siap lagi,makanya perjalanan KL-Terengganu masih makan mase area 6 jam..laju sikit 5 jam..dah bosan-bosan duk dalam kete,maen instagram pon boleh..sejak android ade instagram ni,memang seronok upload gambor..lagi-lagi gambor makanan..waktu kemuncaknye bulan puasa ni laa..dalam period masa lepas asar sampai berbuka tu,instagram akan bertukar jadi bazar ramadhan..habis semua pakat nak kongsi 'gambar' makanan diorang..aku syak,alang-alang dah kongsi kat twitter,fesbuk,instagram kongsi laa ngan jiran sebelah skali..memang satu amalan mulia di bulan ramadhan..

***ustaz kate,makruh kongsi gambar makanan banyak-banyak bulan puasa ni..baik kongsi mutiara kata yang bagus-bagus dan berfaedah
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Nurul Husna Mohd Halim said...

selamat bpuase...semoge puase kite diterima Allah :)

Cik Yunie said...

terengganu kat mana?dulu sy selalu meeting kt bukit besi -.-"
btw,selamat berpuasa.

the tempo of life said...

selamat berpuasa :) jom tingkatkan amal ibadah. hhuuu