Friday, July 13, 2012

makwe suka lelaki pakai baju melayu


semenjak 'berjinak-jinak' dengan twitter ni,macam-macam ragam dah yang terpapar kat skrin laptop 15.6 inci aku ni..tapi sebab hari ni hari jumaat,kebanyakan tuit yang disebut-sebut mesti pasal makwe memuja-muja lelaki pakai baju melayu..antara aksi yang perempuan suke buat mase lelaki lalu lalang nak pegi masjid tu ialah skodeng kot tingkap sambil basuh periuk,jeling-jeling tingkap sambil korek hidung..dimata mereka semua nampak sweet,indah..

tapi masalahnye perempuan tak selalu pulak pakai baju kurung..pakai skinny,pakai baju ketat,wajah tak natural(solek macam anak patung)..emmm..aku rase bumi Malaysia ni lagi lawa,indah klo makwe-makwe selalu pakai baju kurung..

***tapi yang peliknye baju kurung skali raye nak 4-5 pasang..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

Hikaru Yui said...

hahaha... sungguh kan? lelaki pakai baju melayu segak la.. hensem la.. semua ada.. tp perempuan xpulak nak pakai baju kurung..

Iera said...

Tapi tak semua perempuan tak suka berbaju kurung kan..

nurul cHempaka said...

aku nak admit la..mmg kadang usha laki pakai baju melayu..nampak mcm hang tuah!hahaha!

jaya jr said...

hikaru:time ade kenduri,raye baru ramai perempuan pakai baju kurung..haha

iera:mmg tak semua,sebahagian yang besar..pakai baju kurung pilih2 mase..

chempaka:haha,hang tuah hang jebat,hang lekir hang lekiu..sume ade

khairul akmal bin azman said...

tapi gua bangga la ramai girl da start bertudung