Skip to main content

The Avangers 2 ade tak?


mase orang duk kecoh-kecoh pasal spiderman,aku tak ambik port sangat..satu sebab hero die dah bertukar,bagi aku dah takde kesinambungan..dan mengikut pengalaman-pengalaman sebelom ni,watak Mary Jane heroin tak lawa..ade eloknye aku spare duit panggung ni untuk cerita-cerita yang betol-betol aku nak tengok..Transformers 4 bile nak kluo?Fast and Furious 6 ade tak?The Avangers ade sambungan ke habis macam tu je aritu?klo ade The Avangers 2 syok jugak..emmm..pasal Superman memang aku tak tau ape..tau tengok kartun die je..

***photoshoot sesama kawan pon jadilah..walopon photoshoot model tu lagi seronok..kawan-kawan pon ala-ala model jugak..kikiki

Comments

Anonymous said…
smua yg kau senarai tuh, episod yg sebelum tuh langsung x pernah tgok...ahahaha.... x minat muvee ^_^
jaya jr said…
aku minat yang pesen2 tu je..yang laen kurengg..kah3

tapi tak rugi pon tak minat cite2 ni..wakaka
Sang Harima said…
Bile lok nok wat aku jadi model nye?
jaya jr said…
kan aritu wat doh..kat tanjung..hok mu wat gambor kat YM tu..hehe
Cik Cammy Lia said…
baru tgk smlm spiderman.. HEROIN yg ni CUN MELECUN l..bek pegi tgk..hehe..dan cete ni memang best!! mmg bukan kesinambungan cete dlu asenye..dia mcm menceritakan blk...yg skrg ni lebih AMAZING la..hehehe... g tgk cepat ahaks
sy tak tengok lg cerita Avanger.. huaaaaaaaaa....hari demi hari menanti nak tengok.. T^T.. Lagi satu balck shadow... huaaaaaaaaaa
jaya jr said…
cik lia:haha,ye ke?macam x caye je..aritu ade tengok trailer,tapi xleh nak jdge pape dari trailer tu..tengok laa nanti klo ade mase.haha

ainaa:haha,avangers best jgk laa..suh member donlod je..tengok kat laptop..kih3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka