Sunday, July 8, 2012

The Avangers 2 ade tak?


mase orang duk kecoh-kecoh pasal spiderman,aku tak ambik port sangat..satu sebab hero die dah bertukar,bagi aku dah takde kesinambungan..dan mengikut pengalaman-pengalaman sebelom ni,watak Mary Jane heroin tak lawa..ade eloknye aku spare duit panggung ni untuk cerita-cerita yang betol-betol aku nak tengok..Transformers 4 bile nak kluo?Fast and Furious 6 ade tak?The Avangers ade sambungan ke habis macam tu je aritu?klo ade The Avangers 2 syok jugak..emmm..pasal Superman memang aku tak tau ape..tau tengok kartun die je..

***photoshoot sesama kawan pon jadilah..walopon photoshoot model tu lagi seronok..kawan-kawan pon ala-ala model jugak..kikiki
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Syakir Rahman said...

smua yg kau senarai tuh, episod yg sebelum tuh langsung x pernah tgok...ahahaha.... x minat muvee ^_^

jaya jr said...

aku minat yang pesen2 tu je..yang laen kurengg..kah3

tapi tak rugi pon tak minat cite2 ni..wakaka

Sang Harima said...

Bile lok nok wat aku jadi model nye?

jaya jr said...

kan aritu wat doh..kat tanjung..hok mu wat gambor kat YM tu..hehe

Cik Cammy Lia said...

baru tgk smlm spiderman.. HEROIN yg ni CUN MELECUN l..bek pegi tgk..hehe..dan cete ni memang best!! mmg bukan kesinambungan cete dlu asenye..dia mcm menceritakan blk...yg skrg ni lebih AMAZING la..hehehe... g tgk cepat ahaks

✿Lady Ainaa✿ said...

sy tak tengok lg cerita Avanger.. huaaaaaaaaa....hari demi hari menanti nak tengok.. T^T.. Lagi satu balck shadow... huaaaaaaaaaa

jaya jr said...

cik lia:haha,ye ke?macam x caye je..aritu ade tengok trailer,tapi xleh nak jdge pape dari trailer tu..tengok laa nanti klo ade mase.haha

ainaa:haha,avangers best jgk laa..suh member donlod je..tengok kat laptop..kih3