Monday, July 30, 2012

logo merdeka yang tiada di arus perdana

sambil-sambil jalan-jalan tengok gelagat orang dunia maya buat kerja,terjumpa pulak satu karya unik yang keluar dari hati yang ikhlas barangkali..aku pon tak pasti berapa ramai orang malaysia yang ade otak ala-ala pendeta zaman maju macam pencipta logo ni..nampak macam guna paint tapi mesej die ade kuasa nak meresap ke hati-hati rakyat marhaen yang dah bosan dengar lagu tema merdeka tahun ni..walopon aku dengar tak pernah habis..



***kadang-kadang dunia alam maya boleh berseri dengan karya macam ni....sumber http://www.hilangpunca.com/2012/07/logo-sambutan-merdeka-dan-penerangannya.html
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

cimöt said...

cam alien je... x merdeka betoi...

jaya jr said...

haha,ni baru orang panggil 'indie'pendent..karut je logo tahun ni..las2 tukar balik pakai logo 1Malaysia..wakaka

the tempo of life said...

haha. OKE. sangat lawak. kehkeh