Wednesday, July 11, 2012

antara makwe tudung pink dan makwe tudung polkadot


Alhamdulillah,pagi ni sampai kat Gombak balik..lepas cuti 5 hari buatan sendiri..heaven jugak..sem pendek laa katekan..satu subjek je..nasib baek 3 kredit..tapi memang niat aku ambik sem pendek ni nak belajar secara santai..sebab 2 sem panjang sebelom ni memang taff sikit..baru boleh ulang alik Ganu-Gombak acap kali..

***naek bas semalam,line depan makwe tudung pink,line belakang makwe tudung polkadot biru..aku tengah-tengah line tu duk sebelah pak cik..haha..steady..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

Chuu Muqhlis said...

amboi diapit awek., dpt no fon x? haha

jaya jr said...

haha,depan belakang mane nak dapat..klo sebelah menyebelah ade laa jugak kemungkinannye 4-5%..wakaka

nurul cHempaka said...

hahahahaha..sengal!tudung polkadot?mcm lawa je tudung tu!

cendol said...

awek ke makcik ntah . haha :P

aimi said...

nk usha r 2.. kalo sebelah mmg malang r bdk 2 =) ahahahahaha

fatihah awesome :) said...

kalau sy jd awk. sy pilih awek tdg pink. hehe :)

jaya jr said...

chempaka:haha,ntah laa..nampak polkadot je..drebar x pasang lampu..

cendol:haha,makwe laa..klo makcik tak buat pulak post ni..

aimi:haha,usha laa sikit..tak banyak pon..

fatihah:haha,macam pilih tudung kat jalan TAR je..kui3

ஜ miss klanika ஜ said...

dapat buat pilihan tak ? hehe . patut cari lagi dua . cukup 4.

jaya jr said...

klanika:xpilih2 pon..masuk bas kejap pastu tido..

tp klo nak 4 kene cukup segala amal ngan duit baru boleh..kikiki..

khairul akmal bin azman said...

nasib tudung macam kain pelikat

ko xjmpe?

tdung krismas pernah jmpe?

jaya jr said...

haha..dah..macam2 tudung dah jumpe..tudung saji ngan tudung kuali je takde orang pakai lagi..