Friday, January 7, 2011

sape minum nescafe pagi ni???

dihidang bersama nasik lemak ikan masin..mantap tak pagi korang???

selamat pagi..sape rase hari ni sangat sejuk angkat tangan..orang malaysia je..sape yang ade kat negara 4 musim pastu pulak skang ni tengah soltis musim sejuk tak aci..haha..pagi2 ni nak buat ape aa???tapi tak brape nak pagi dah pon sebenarnye..kejap lagi da tengahari..lewat pulak rasenye buat entri ni..sebab biase buat entri pukul 8-9 pagi baru bes..

ape kaitan masa ngn buat entri??rase macam takde pape.tapi mungkin perlu tengok keadaan jugak kn..depend pada blogger tu laa di nak aktif kepala otak die bile2 mase die suka..tapi kalau ikut aturan hidup paling betol,otak paling mantap waktu pagi sebab baru lepas berehat malamnye..idea mencurah-curah ke ladang gandum dari macam2 aspek..maklumlah,pagi laa baru planning program sepanjang hari,pagi mase nak pikir baju @ kasut mana nak pakai..waktu pagi jugak da pikir nak makan kat mane..klo setakat makan pagi takpe,ni pakej lengkap sampai ke makan malam.haha

lagi nak tulis lagi pasal kemantapan si air kopi mahupon nescafe..tongkat ali pon boleh join skali.biase nescafe,tongkat ali ni guna nak hilangkan mengantuk..klo tak hilang pon,tahan mengantuk pon boleh laa..keje banyak beb..zaman skola dulu slalu jugak buat camni..tapi zaman U ni tak brape nak buat dah kot..ade orang tau tak,disebalik nama nescafe tak pon tongkat ali power root tu ade fungsi pewangi jamban???haha..tak caye cube,try test laa..minum nescafe semangkuk,cari jamban tak wangi..buang air kecil di situ.setel.berbau nescafe laa jamban itu selagi tak dicuci..sekian

potpetan mengarut sebelom tengahari sebab mengantuk..haha



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

Aliesya♥Amani said...

sy minum nescafe pg td????!!

efa said...

hari ni minum nescafe gak..walau dktr marah efa kta dont drink anymore nescafe ok..ceh...peduli apa dktr tu,that my fav kot+ mkan ngn nasi lemak gak tadi per sedap smpai sakit perot sb pedas haahha

maCy said...

semangkuk nescafe satu. haha ;D

zikeryhassan said...

nescafe panas memang terbaik dikala kesejukan. memang layan :)

adrinaqamarina said...

ala, baru nak angkat tangan sebab pagi ni memang sejuk!

maen basket ball dalam sejuk~ semput kejap.

-.-'

mengidam nasi lemak sambal sotong laaa. tapi sambal bilis pon sedap, tak lupa sambal udang jugak.

erk.

a's said...

caffeine bahaya untuk otak dan juga jantung.boleh increase heart rate

jaya jr said...

aliesya:haha..klo minum boleh try apply teori mudah tersebut..kui3

efa:haha,perfect ngn ape yang ade dalam entri ni..mantap2..

maCy:haha,mangkuk aa..baru lambat habis klo kongsi ramai2..haha

zik:haha,skali satu hari nanti mu dapat masuk iklan nescafe..mmg layan aa..haha

adrina:haha,sape duk luor malaysia mmg xleh angkat tangan..haha..nk makan mnde2 tu masak sendiri aa..senang je kot..wakawaka

a's:haha,gitu plop..baru tau..tapi mmg x minum mane pon nescafe tu =)

Rie Zarchry said...

btol la hipotesis ko, jaya
harum je jamban lepas minum ali cafe
hahaha

+dieabella+ said...

perenggan last memang betul...haha!

jaya jr said...

rie:haha,kan da cakap..tak tipu nye....huhu..lepas ni boleh slalu buat..huhu

dieabella:haha..same laa degan rie zarchy tu..kui3..

tomatokering :) said...

haha mmg bau nescafe la law minum :P

misSbLurRy said...

neslo sedap.....
hurm....

jaya jr said...

tomato:huhu,sebab tu die mahal sikit kot..ade bau..haha

missblurry:neslo 3-in1 pon da ade skang ni..kuat betol penangan neslo ni

HonEyBuNNy said...

laparnya nasi lemak...;-(

masshie mastura said...

i :D
i minum nescafe pagi2 hehe.

jaya jr said...

honeybunny:haha..nasik lemak mmg best pon..haha

masshie:haha,ni mesti nak tahan ngantuk tido lewat malam2..kui3