Tuesday, January 11, 2011

da kuning beb


haha,bes je kan maen edit2 gambar pastu tinggal gambar diri sendiri je..nak ambik gambar sorang2 malu,takut ade orang mengate,control macho laa..nak,ambik kau pancaran bukan laser dari jaya jr..kui3x..walopon ambik gambor ramai2,still boleh buat style pose sorang2..takde laa kene sound..kah3..btw,selamat pagi selasa =)

***kemahiran photoshop dirasakan perlu ade..tapi sebelom mencapai ke phtoshop blajo yagn biase2 je dulu..ni tak boleh update panjang2 ni..sebab nak kene sarapan..gerak dulu ye semua..hihi




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

Azam Shah said...

selamat berpotosop ^^ hehe

NOOr Amira Shafika Bt Banil Aswani (● ̮̮ •) said...

kecian kat yg lain.

hope diorank xtrase hati ehehe.

d jemput join contest

http://nooramirashafika88.blogspot.com/2011/01/whats-your-colour-contest.html

harap sudi join ^_^

ummiarissa said...

banyak kali baca pasal photoshop ni...kena amik tau ni!

jaya jr said...

azamshah:haha,selamat2..tak nak tolong ajar ke??

amira:hahasedare2 je..xpon member2..xde nak rase pape kot..kui3..kontest tu jap lagi pegi tengok..huhu

umiarissa:haha,perlu jugak laa..klo suka edit2 gambar bes aa klo pandai guna potosop ni..

+dieabella+ said...

nak buat jugak!

taib wahid said...

Huhu,
Tak reti main photoshop ni.

http://galeriwangian.com/

MIERA said...

ajar la sikit..saye pandai crop ikut shape je kot~~ blur2 ni xtau lagi nih..

jaya jr said...

dieabella:haha,silakan...takde masalah punye..kui3

taib wahid:sy ni,nak kate reti tu tak reti jugak.belajar gitu2 je..huhu

miera:haha,tak biase buat tutorial ni..lagi satu rase macam leceh je..lepas crop,pilih je bahagian yang nak di'blur'kan..senang je..

Izan Ishak said...

bagus tu jj..nnti kalau dah terer photoshop ajar k.izan bole?

+dieabella+ said...

tapi mestile aku xgeti nak buat...hehe=)