Friday, January 14, 2011

kita macho,tapi kita friendly

dengan adenye blog team-gatem yang telah di uar-uarkan dalam entri sebelom ni,aku dah berjaya membagikan satu blog untuk dikongsi secara adil dan telus bersama member2 ku..haha..awal-awal ni memang sejuk dan diorang pon tak biase lagi nak update blog..tapi still ade update..tak kisah laa..haha..asalkan tak bersawang..

makanya,ni hujung minggu..hujung minggu ni klo diikutkan ade laa sikit mase untuk keluar berjalan2 berbanding hari biase..tapi skang ni hujan boleh diibaratkan macam iklan biskut chipsmore..kejap ade,kejap takde..susah nak bajet..nak naek kete,kete ade satu..nak naek ramai2 tak muat..kete charade G11 je..gerombolan ni klo tak cukup 16 orang tak nak jalan(aku ambik contoh pegi midvalley aritu)..haha..

image by saifphoto
ade pulak member ajak snap gambar weekend ni..tapi ade masalah ngn kamera adooi..

soalan sebelom penutup:

Q:ade tak blogger nak bergathering ngn author-author blog team-gatem???

haha..bukan ape..bleh kenal2..boleh bagi 'spark' kat diorang..moral tinggi nak blogging nanti..lagi laa klo blogger2 yang mantop..kah3.. kite pegang tagline "kite macho,tapi kite friendly"..haha..penggunaan bahasa yang salah disitu..

ok,ini penutup..semoga ceria di pagi jumaat =)



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

princeduyong said...

waaa...dah ada group team gate aaa...bagus bagus...teruskan...

zikeryhassan said...

wah ada team ni. bagos2. all the best to all

sop said...

sop x macho tp mesra sjuga.. huhuhu

Saif Sulong said...

saifdigital la mad,bkn saifphoto..kui3..

efa said...

waah2..ada team gatem plak..fuyo0..bgus-bgus..btw like pic tu la..kamera tu hoho :)

jaya jr said...

princeduyong & zik & efa:haha..TQ..nak kena bagi mantap laa lepas ni team-gatem

sop:eh,macho ape..tengok gambar pon da tau..uhu

saif:haha,au reka je..xtau mu ade wording diri dh..haha

KABAKOGA said...

http://team-gatem.blogspot.com/

adrinaqamarina said...

ade! tapi jauuuuuh

maCy said...

oppa. gathering maa?

jaya jr said...

kabakoga:nk join ke x???klo nok wat mari ah e mail oor

adrina:haha..jauh2 xleh aa..dui x cukup..bajet kecik je..haha

maCy:gathering aa..baru blogger..haha..cadangan je tu..

n i k l i s a said...

gath? emm

jaya jr said...

haha,gath laa..tu je..