Monday, January 3, 2011

jalan2 nak ke tahun baru

selamat pagi =) =) =)rase da berape hari tak update blog ni..hehe,sibuk nak ke sekolah kot..langsung takde kaitan dengan umur aku yang da puluhan ni..kah3x..macam tua je kan..tapi sebelum tu ucap selamat tahun baru jugak untuk semua..tak sempat buat ape2 entri untuk tahun baru aritu..tapi yang pasti ribuan blogger kompem buat entri tahun baru..bapak laa malas ek tuan blog friendstop..

tapi nak share sikit hujung minggu ni banyak jugak laa aktiviti berjalan..haha..jumaat je da separuh hari berpusing kat KL..pegi lembah tengah je..midvalley..tengok stok2 terakhir jualan akhir tahun..bukan pegi sorang je..16 orang kot..8 bijik motor..cam best je jalan ramai2 camtu..tapi kitorang bukan mat rempit..huuu.tapi naek motor sampai 140..bukan mat rempit lagi kan???bawak laju2 sebab nak cepat sampai..haha


lepas shopping kat midvalley,pegi uptown danau kota pulak..time pukul 12 tu nampak jugak laa bunga api tahun baru..haha..walopon tak sehebat kat dataran merdeka punye..rase cam bes je klo dapat tengok bunga api kat dataran merdeka tu..tengok gambor dalam surat kabor pon da lawo..teruja jugak laa..kah3.padahal baru aritu tengok bunga api pembukaan sukan asia kat china..ribu-riban mantap..

ini entri tergantung..kene berhenti di sini atas sebab musabab yang tidak dapat dielakkan..sekian..haha



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

MrS. F!zA said...

Selamat tahun baru!!

Moga ada sinar baru untuk jaya junior!! hehehe

si pendek dan moody said...

selamat.. selamat .. ;)

zikeryhassan said...

shopping je keja kau kan. jeles! naseb duet aku xmsok lg.

dayangredzuan said...

happy new year

jaya jr said...

kak fiza:selamat tahun baru jugak..semoga keluarga bertambah bahagia =)

sipendek:haha..selamat..selamat tahun 2011

zik:xshopping sangat pon..window shopping je lebih2..haha

dayang:yeah,happy new year too ;)

ayaa alyy said...

happy new yearrr ! :)

Amy Syaquena said...

Happy new year..

Salam kenal amy singgah dan follow , jemput ke sinar raudah ye..

Rie Zarchry said...

hepi new year :)

FiesyaaChacha said...

happy new year! :)

jaya jr said...

ayaa alyy,amy syaquena,rie zachry & fiesyaaChacha:thanx for dropping here..may 2011 will be more historic in ur life =)