Sunday, January 16, 2011

kord gitar kalau cinta jangan kacau

kalau cinta jangan kacau orang tido boleh tak???haha..da hampir nak ketiduran..lepas pekena gitar cincai-cincai satu dua lagu,da rase malam dah tak muda..hehe..kene tido sebab klo tak tido bukan buat ape sangat..nak study tapi mood da maen layang-layang..maklumlahmduk tepi tingkap..angin sepoi-sepoi..tu yang bes maen gitar tu..haha..bukan melayan perasaan,tapi nak menghiburkan kepale otak je..haha..

sape yang maen gitar pastu nak kord gitar kalau cinta-aliff aziz ++ joanna silakan membaca di sini..

C Am
Di lubuk hatiku
Dm
Adalah kamu
G
Sebagai ratu

c Am
Hoo..Seluruh Jiwaku
Dm
Hanya dirimu
G
Yang aku mahu

Am
T’lah ku percayakan
Em
Hati ini padamu
Am F
Maka kita tak saling risau
G
Risau3x

chorus

C G
Kalau cinta jangan kacau
Am Em
Kalau sayang tak perlu marah
F C
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Dm
Serahkan cintamu
G
Pada yang punya cinta

C Am
Di lubuk hatiku
Dm
Adalah kamu
G
Yang aku perlu

C Am
Seluruh Jiwaku
Dm
Hanya dirimu
G
Yang aku mahu

ini je yang ade..lebih-lebihtu layan kepale sesuka hati je laa..huhu..sekian,lagu buat tidur..kui3




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

adrinaqamarina said...

haaa, tengah cari jugak sebab lagu ni best,

maseyh~

zikeryhassan said...

aku layan kot lagu ni. mcm sweet je.

aku sweet x? ahaha

kAziShA said...

kasi nyanyi sikit la jj..hehh ^_^

sukahaha said...

kalau matdin pegang gitar.. matdin main bantai jer hahaha..

jemput sini yer
blog Matdin

jaya jr said...

adrina:okeh..welkam2

zik:haha,budak IPG ramai sweet kot..awek2 laa..ko boleh laa sebab ko nak jadi cikgu..hehe

kazisha:haha,musim hujan,takut hujan makin lebat pulak..kui3

matdin:haha,maen suka2 je..xde hal nye matdin..

leeza said...

woh suka lagu ni best <3

KABAKOGA said...

video lalu mat...
baru ada can nok gi AJL26..

Ery Farieha said...

gitar, haha lama x main!

jaya jr said...

leeza:haha,buat lagu tema aa..hihi

kabakoga:haha,xleh klo mu xdop..sedap ade mu gok..

ery fariha:haha,maen je bile ade mase..

Lyn Sery said...

gua sakit tangan nak belajar main gitar ni.
ceit.

jaya jr said...

haha..sakit tu laa bleh jadi reti maen gitar..tak nak sakit pakai tali nylon..ok jugak..lembut sikit