Skip to main content

misi awal tahun

assalamuailaikum ++ selamat pagi rabu..hari ni memulakan hari dengan sedikit penulisan dekat blog..bagi refresh sikit otak sebab da 2 hari tak menulis..tidaklah sebizi orang lama dalam organisasi..cume bizi time internet laju..time internet tak laju tak banyak keje pulak..haha..sebab tu laa tak dapat update..yang pasti tak bizi dan internet laju ialah pagi rabu..kelas stat pukul 10..tu pon klo takde kuiz..haha..

lupekan hal2 bizi..cume pagi ni agak gembira..walopon terkurang update buat masa ni,tapi still cowok2 datang sini..huh,bes bangat sich(dari mana laa datang bahasa indon ni)..tak kurang jugak pengunjung lelaki..mane aku tau sape datang sape tak datang ni..lelaki ke pempuan..mesti laa tengok dekat komen..haha..kat sini takde widget untuk tunjuk recent visitor..malas lagi nak letak..

lagi pagi ni rase nak menceriakan diri se ceria boleh sebab petang ni ade misi..misi apa???haha..misi yang rahsia..tak boleh bagi tau kat sini..klo bocor sikit je maklumat pasal misi ni,kebarangkalian nak kalah tu boleh naek mendadak..boleh sampai 99.9%(macam iklan sabun basuh,tak sampai 100%)KUI3x..diharap misi petang ini berjaya..di samping mengelakkan tohmahan omong-omong kosong daripada dilemparkan kat aku..akan ku buktikan aku seorang yang berpegang pada janji..haha..


ape komen kalau ber'snowcap' sampai ke kelas???




Comments

.::WaNiE::. said…
Ok je

jangan pakai sunglasses pegi kelas sudah

baru la nampak tak betul hahaha
adwafarahin said…
pegi klas cmtu styloo gler

cool!
ejulz said…
haHa.. iklan sabun x penahnye 100%.. haHa
aku nampak ko kat blok E1 tadi...hahah
tapi aku taktau nak panggil ko pe....hahahah sori bro
adrinaqamarina said…
kat sini tengah winter, so memang bukan snowcap je, gloves pon pakai~
-.-'
Anonymous said…
mgkn dalam kelas tu bersalji.
jaya jr said…
wanie:haha,yang tu mmg jarang sangat yang buat..paling kuat pon sangkut kat kolar baju je..

adwa:tapi klo hari tak brape nak sejuk kire stylo jugak k???hehe

ejulz:haha,betol2x..bile laa iklan sabun nak sampai 100% bersih cucian..kui3

rasyid:haha..xde hal..aku pon pernah nampak ko jugak..tapi ko tak nampak aku pulak..kah3..

adrina:haha,klo winter tu mmg no kompromi laa melaenkan spesies darah beku dh..haha

maCy:kat mane ek kelas ade salji???cambes je tu bunyinye..huhu
Saif Sulong said…
iklan sabun x pernah 100%..hahaha
Yuni Aisyah said…
stylo mylo gak g kelas pkai snowcap..hehe
rizal jabai said…
nk pinjam snow cap..nkk main snow jap lam peti ais..hehe
cool bro..jeles aku nengok ko pkai snow cap.hee
zikeryhassan said…
kalau pakai snowcap time musim ujan cara x? hehe
jaya jr said…
saif sulong:haha..jom wat hok 100%..huahuahua

unnie:haha,kene tunggu hujan baru boleh try..kui3

ijai:haha,xkn ko takde snowcap jai..yang aku punye tu spesel kot..sila3x..haha

zik:haha,cara2..kene pada waktunye..huhu
Rie Zarchry said…
sejuk ek lecture hall ko?
heeeee
padin said…
wahh lama betul tak singgah belog frenstop, da banyak berubah, hepi new year bro, moga terus sukses ya,
Nica said…
suka tgk org bersnowcap walaupun tak dak salji..
=)
jaya jr said…
rie:haha,sejuk aa..klo pukul 8,masuk x pakai long sleeves,memenag menggigil laa

dieabella:haha,pulak dah..xpe2...

padin:T padin..diharap padin beserta blog jugak terus mantap2x..huhu

nica:yeah..ok jugak laa pakai dalam hujan..kui3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka