Wednesday, January 5, 2011

misi awal tahun

assalamuailaikum ++ selamat pagi rabu..hari ni memulakan hari dengan sedikit penulisan dekat blog..bagi refresh sikit otak sebab da 2 hari tak menulis..tidaklah sebizi orang lama dalam organisasi..cume bizi time internet laju..time internet tak laju tak banyak keje pulak..haha..sebab tu laa tak dapat update..yang pasti tak bizi dan internet laju ialah pagi rabu..kelas stat pukul 10..tu pon klo takde kuiz..haha..

lupekan hal2 bizi..cume pagi ni agak gembira..walopon terkurang update buat masa ni,tapi still cowok2 datang sini..huh,bes bangat sich(dari mana laa datang bahasa indon ni)..tak kurang jugak pengunjung lelaki..mane aku tau sape datang sape tak datang ni..lelaki ke pempuan..mesti laa tengok dekat komen..haha..kat sini takde widget untuk tunjuk recent visitor..malas lagi nak letak..

lagi pagi ni rase nak menceriakan diri se ceria boleh sebab petang ni ade misi..misi apa???haha..misi yang rahsia..tak boleh bagi tau kat sini..klo bocor sikit je maklumat pasal misi ni,kebarangkalian nak kalah tu boleh naek mendadak..boleh sampai 99.9%(macam iklan sabun basuh,tak sampai 100%)KUI3x..diharap misi petang ini berjaya..di samping mengelakkan tohmahan omong-omong kosong daripada dilemparkan kat aku..akan ku buktikan aku seorang yang berpegang pada janji..haha..


ape komen kalau ber'snowcap' sampai ke kelas???





OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

18 comments:

.::WaNiE::. said...

Ok je

jangan pakai sunglasses pegi kelas sudah

baru la nampak tak betul hahaha

adwafarahin said...

pegi klas cmtu styloo gler

cool!

ejulz said...

haHa.. iklan sabun x penahnye 100%.. haHa

abdul rasyid..... said...

aku nampak ko kat blok E1 tadi...hahah

abdul rasyid..... said...

tapi aku taktau nak panggil ko pe....hahahah sori bro

adrinaqamarina said...

kat sini tengah winter, so memang bukan snowcap je, gloves pon pakai~
-.-'

maCy said...

mgkn dalam kelas tu bersalji.

jaya jr said...

wanie:haha,yang tu mmg jarang sangat yang buat..paling kuat pon sangkut kat kolar baju je..

adwa:tapi klo hari tak brape nak sejuk kire stylo jugak k???hehe

ejulz:haha,betol2x..bile laa iklan sabun nak sampai 100% bersih cucian..kui3

rasyid:haha..xde hal..aku pon pernah nampak ko jugak..tapi ko tak nampak aku pulak..kah3..

adrina:haha,klo winter tu mmg no kompromi laa melaenkan spesies darah beku dh..haha

maCy:kat mane ek kelas ade salji???cambes je tu bunyinye..huhu

Saif Sulong said...

iklan sabun x pernah 100%..hahaha

Yuni Aisyah said...

stylo mylo gak g kelas pkai snowcap..hehe

rizal jabai said...

nk pinjam snow cap..nkk main snow jap lam peti ais..hehe
cool bro..jeles aku nengok ko pkai snow cap.hee

zikeryhassan said...

kalau pakai snowcap time musim ujan cara x? hehe

jaya jr said...

saif sulong:haha..jom wat hok 100%..huahuahua

unnie:haha,kene tunggu hujan baru boleh try..kui3

ijai:haha,xkn ko takde snowcap jai..yang aku punye tu spesel kot..sila3x..haha

zik:haha,cara2..kene pada waktunye..huhu

Rie Zarchry said...

sejuk ek lecture hall ko?
heeeee

+dieabella+ said...

xsesuai!hehehe

padin said...

wahh lama betul tak singgah belog frenstop, da banyak berubah, hepi new year bro, moga terus sukses ya,

Nica said...

suka tgk org bersnowcap walaupun tak dak salji..
=)

jaya jr said...

rie:haha,sejuk aa..klo pukul 8,masuk x pakai long sleeves,memenag menggigil laa

dieabella:haha,pulak dah..xpe2...

padin:T padin..diharap padin beserta blog jugak terus mantap2x..huhu

nica:yeah..ok jugak laa pakai dalam hujan..kui3