Wednesday, January 26, 2011

sudah lama..

sudah lama tak usha awek,
sudah lama tak blogwalking,
sudah lama tak snap gambor,
sudah lama tak upload gambor,
sudah lama tak upload video,
sudah lama tak balik ruma

padahal takde laa lame sangat tak buat mnde2 kat atas tu..tapi aritu nak exam,kene tinggal aa kejap..ni da lepas exam boleh aa tengok balik blog ni..lagi laa boleh balik kampung jumaat ni cuti raye cina..haha..

***entri sejuk dari peti sejuk mase awan mendung yang kelabu..boleh bayang tak sejuknye macam mane?still takde idea sangat nak update blog..sebab last update 19/01/2011..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

adrinaqamarina said...

sejuk sampai menggigil dah ni. :P

well biasalah nak exam, sume terbiar jap. but for me, hidup mesti diteruskan cam biasa. hehe

+dieabella+ said...

hepi holiday!=)

Rie Zarchry said...

aku xsabo nak cuti
hahaha

zikeryhassan said...

esok malam balek umah da. hehe. kat besut ni berangin kuat

Mohamadazhan hjDesa said...

sama la kita lama dah xon9.hehe.