Wednesday, January 19, 2011

halaman asmara

halaman asmara..katil laa jawab nye..haha..ni cite petang tadi..boleh kate bongok jugak laa..citenye macam ni..da pukul 6,pukul 6 petang bukan waktu tido..tapi macam mane laa aku boleh tido mase tu..mungkin sebab katil aku bes kot..tapi klo ikut pendapat member3 aku,katil aku tu memang tak bes buat tido..aku sorang je yang boleh survive atas tu..

bukan nak kate katil aku buruk,katil baru kot..nak kate tak kemas,aku kemas jugak laa sikit2 waktu pagi sebelom pegi kuliah..baru tak nampak macam student engine sangat...cume yang penting,katil kene kemas..baru semangat nak tido balik,tak kisah laa tengahari ke,malam ke..masuk bilik tinggal lompat katil je..

pastu malam ni pon tengah hujan ni..tunggu katil tu jadi sejuk sikit lagi,lepas ni boleh terlentang..baru heaven nak tido atas katil sejuk..tak payah pasang kipas laju-laju..kipas nak laju mase nak lelapkan mate je..lepas da tido bukan rase ape pon..pagi esok tau laa mase nak bangun tu..sejuk,sejuk.sejuk..

tapi aku tak paham kenape kipas kat compartment aku nombor 4 paling laju..bukan nombor 5..laju yang nombor 4 tu pon laju biase2 je..takde bunyi-bunyi zas-zas..ape masalah aku tak tahu..nak mintak tukar kang,kate demand ngalahkan artis..tak boleh jadi,tak boleh jadi..aku kene bawak kipas sendiri..haha

kipas,katil dan halaman asmara ibarat lagu dan irama..kene ngam betol-betol baru mantop..

***lagu halaman asmara-awie duet ziana zain ialah,lagu raye..aku baru tau..kih3x..lagu bes tu..tapi aku tak rase pon tu lagu raye mase aku dengar mase dulu



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Yuni Aisyah said...

ape kena halaman asmara dgn katil n kipas.??haha..dah konfius..:P

a's said...

cuci la kipas tu

jaya jr said...

yuni:haha,xpayah kompius2..konklusinye,takde kipas,susah nak tido.haha

a's:haha,cuci ngn dok cuci macam same je..kui3

KABAKOGA said...

ejas gatem skali mat..
kabakoga@gmail.com

nanad said...

agak la. tajuk halaman asmara tu pun tak menggambarkan apa-apa berkaitan raya.

Miss Yaty said...

kalau takde kipas tak lena tidur..hhiii;p

jaya jr said...

kabakoga:beres..g approve nu

nanad:tu laa pasal..ingat kan lagu biase je..tarik tinggi kot..nak nanyi pon susah..haha

miss yaty:mmg tepat same skali..tiada keraguan terhadap kepentingan kipas untuk tidur..kui3

+dieabella+ said...

skang nih sejuk la...bukak kipas no1 jek...hehe

Mario said...

kipas byk habuk la tu kan...ekeke

jaya jr said...

dieabella:nombor satu macam tak jalan laa kipas tu..haish..tak leh nak adjust dah..haha

mario:xde laa banyak sangat habuk tu..mmg kipas tu da tak larat nak berpusing..kui3

tomatokering :) said...

hahahah ! jom karok halamn asmara . kekekek

chenurulhusna said...

haha.mcm2

maCy said...

ngek la oppa. engineer pmls kms katil. haha ;D

Ezay Hadry said...

jaya jr sile2 lah ambik award kt blog ezay..mmg best liao blog jj
http://ezayhadry.blogspot.com/2011/01/smashing-award-goes-to.html