Skip to main content

cuaca EPL tuuuu

hujung minggu pertama di tahun 2011..jom kite buat hujung minggu ini gempak..haha..klo tak gempak pon cube jugak buat gempak2x..hujung minggu takkan nak tido je kot..nak bace buku jugak..tapi sikit2 je..pemalas gile aku ni..sakit2..jauh laa klo nak banding ngan manusia2 yang rajin macam ulat buku..sape nak tolong aku jadi rajin??kompem takde sape nak tolong sebab rajin tu kene datang dalam diri sendiri..takde sape boleh pakse

pastu pagi2 ni aku da bangun..mau buat report ka???boleh jugak..mau update blog ka???pon boleh jugak..tapi basuh baju tidak sama sekali..sebab da basuh ari jumaat aritu sebakul..siap semua skali da baju2 yang kurang wangi tu aku jemur..lame jugak nak kering dek hujan ngan cuaca mendung memanjang..klo bahasa laen sikit di panggil cuaca EPL..EPL tu stand for ENGLISH PREMIER LEAGUE..haha..alaa,cuaca kat UK laa..kan skang ni tengah musim sejuk kat eropah..


mereka2 ni pon tak mampu menghangatkan cuaca EPL kat sini..sigh

cakap pasal EPL ni jugak,ade sape2 sokong liverpool tak???klo ade jom kite tepuk tangan sama2..awek yang sokong liverpool cantik-cantik tak???klo cantik,semangat jugan tinggi,meh sini meh,komen laa sikit..klo up lagi mesej ke,tinggal nombor ke..kah3x..malam ni sambil2 tengok PIALA FA lawan MANCHESTER UNITED,boleh sembang2..kot2 match bosan ke..takde laa bosan sangat kite ni ngadap TV..


ni saat manis mase muda2 dulu =)

tapi sangkut pulak ngn ANUGERAH JUARA LAGU..aku ni boleh kate official minat jugak..follow laa jugak..malam ni pon artis ngan band yang masuk final gempak2 jugak..tapi nak tengok dalam TV je..tak nak pegi sane pon..susah kot nak dapat tiket..klo ade orang bagi free OK je nak sampai sane..haha..barang free,sape tak nak kan..lumrah dunia oh..tapi apekan daya,aku takde member kerja pakguard kat Sri Pentas..memang takde harapan..


video promo final AJL 25..

Comments

harap2 mlm ni faizal tahir menang besar huaaaa kihkihkih~
sicomot-comel said…
selamat menonton..!=)

agak2,,sape yg menang ea??hihi
jaya jr said…
nabella:aih,orang nak tengok API..black pon ok ape..tapi faizal tahir pon ok jugak..semua gempak laa..haha

sicomot:haha,rase2 macam band indie kot..huhu
Cinta Misteri said…
Tolong Ingatkan Aku :)
supaya singgah sini lagi next time
jaya jr said…
zik:haha,no more about AJL..freaking nonsense..

cinta misteri:haha..mentang2 lagu juara,masuk ayat je tajuk lagu tu..TQ singgah sini =)
Danial said…
owoh mat..dop ingt tah ke mu...ptg AJL 2 spupu ak tawor 2 tiket AJL ke ak,VIP ag..ak duk mikir dop ahu nk ajok sape,ak tolok je ah..hahhaa~nya~
jaya jr said…
haha..lambat kabo nya..tapi x sok mane pon..macam biase2 je ekpom AJL ni..tengok dalam TV sudoh
Danial said…
mmg ah..tp mcm mu kate ah,,bnde free..hahaha
jaya jr said…
hoho,tu aa nya..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka