Thursday, March 8, 2012

Kuala Terengganu


InsyaAllah esok akan pulang ke Kuala Terengganu kerana ade walimah untuk diselesaikan..da lame tak naek bas..semenjak bawak kete ke kampus ni memang banyak naek kete je balik Terengganu..tiket bas pon dah beli tinggal nak naek bas je lagi..tapi klo ikut perancangan sampai je kat Kuala tu tak boleh balik rumah lagi..nak singgah stadium dulu sebab ade perlawanan tumpuan Liga Super..Terengganu lawan Perak..macam rezeki pulak time balik kampung tu bertembung ngn jadual perlawanan bola ni..hihi

***mohon doakan kesejahteraan sepanjang perjalanan esok..hehe
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Nasuha Suhada said...

selamat pulang ke Kuala Terengganu.,

[k]o{q}i[n] said...

wahh...bwk kete dh.. amik aku, g photoshoot :p

Chuu Muqhlis said...

untung2~ balik kampung pakej tgk b0la..

♥xaturen♥ said...

Tengganu.dtg le ke KB...