Tuesday, March 27, 2012

bunga lavendar


untung budak-budak sekolah zaman ni..nak perkakas alat-alat tulis senang dan mudah dapat..bersepah-sepah kedai alat tulis..lagi seronok tengok alat-alat tulis cap cina..murah laa..klo nak banding ngn branded punye..maknenye semua org boleh beli ikut kemampuan..tak macam dulu..klo pensil warna tu tertakluk kepada LUNA tak pon FABER CASTLE..mak aih die punye harga,boleh buat belanja sekolah seminggu..tu baru pensil warna..belom lagi cat warna..jenis BUNCHO tu boleh cecah 20 hinggit..kemain mahal..tapi tu dulu,skang ni cap cincai-cincai da banyak kedai ade jual..klo mampu beli laa LUNA,FABER CASTLE, BUNCHO tapi klo tak mampu beli je yang biase-biase..ukur baju di badan sendiri..magic pen dalam bekas kat umah aku ni aku tak tau mane datag asal usul die..aku pon tak pernah gune..hahaha..barangkali hadiah kot..

***kalam picit PILOT warna ungu tengah trending kat tempat aku skang ni..tak tau laa sape die punye kepala
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Cik Aqilah Wardah said...

canteknyaaa bunga lavender tuh.. mintak satu boleh?? ^_^

jaya jr said...

haha..bunga plastik je..bukan yang ori pon..klo nk boleh,tp print screen je laa..kui3

Chuu Muqhlis said...

jaya ...cnteknye gambar..colour combination nice Y___Y