Friday, March 30, 2012

kuih tradisional di malaysia

salam pagi jumaat..semua sihat ke?harapnye semua sihat dan sejahtera di bawah rahmat Allah..pagi ni takde benda sangat nak share..cume gambar je laa..tu pon gambar telor..telor penyu..gambar kuih pon ade jugak..dah memang rutin orang dalam rumah ni pegi pasar payang bile pagi jumaat..aku yang tengah cuti ni ikut laa skali..memang heaven tengok makanan kat sini..pagi-pagi da macam-macam makanan orang jual..tak payah tunggu bulan Ramadhan..akok,penganan,baulu,telinga keling,ketupat,apam balik dan macam-macam lagi lahhh..nak ambik gambar semua memang tak mampu inikan pulak nak beli semua 









lepas scroll dari atas sampai bawah ni,ape perasaan anda?terliur nak makan kuih?hehe,mintak maaf semua..sekadar berkongsi gambar je pagi ni..klo ade peluang meh laa datang terengganu..pagi-pagi bleh serang pasar payang beli kuih banyak-banyak..orang ganu beli sikit-sikit je sebab da selalu makan kuih-kuih ni..reserve untuk pelancong-pelancong..miahaha..


pak cik bawak beca pon sempat posinggg XD

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

[k]o{q}i[n] said...

terengganu mmg meriah ngn mknn... 3 tahun duk kt sana, byk bnda baru aku dh rse.. tu pun ade gak yg x sempat nk rse lagi...huhuhhu

dayangredzuan said...

telo penyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu