Monday, March 12, 2012

all-terrain vehicle [ATV]


candid-candid mase pegi pantai batu buruk kelamrin..sambil-sambil ajak sedara johor makan angin kat sini..usha-usha die punye harge dapat tau yang RM15 untuk15 minit..rase macam mahal..nak maen ramai orang tunggu queue..laen kali je lah..hehe.bukan susah pon nak datang sini..dekat je ngan umah kot..

***klo budak kecik pon boleh naek,malu laa klo aku tak boleh naek..haha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

[k]o{q}i[n] said...

pasni demo bawak kawe g di nung deh?

Meet Uncle Haire said...

15 rggit 15 minit?mahal2...nak berbaloi..bayar 15 rggt naik rmai2..haha

Chuu Muqhlis said...

mahalnye jaya., cmtu x yah naik pon tak pe lah haha :P

jaya jr said...

koqin:haha..xtau laa bile..tunggu ade rezeki laa..

uncle haire:agak mahal laa..nk naek ramai tu mmg nak tp masalhnye tak boleh..haha

chuu:tu laa..tp klo ade duit lebih nak jugak try..haha