Monday, March 26, 2012

makanan orang teghanung



utin biase bile balik kampung time cuti ialah cari makanan-makanan terengganu yang aku rase susah nak cari kat KL..klo ade pon tak original macam kat Kuala Terengganu..lagi-lagi keropok lekor..short form biase orang sebut kepok leko..same laa macam air kelapa..klo kat Kuala Lumpur tu beeli air kelapa tapi isi kelapa macam nak letak tak nak letak je..balik sini je baru dapat minum air kelapa skali ngan isi kelapa..haha..makanan celup-celup tepung ni pon seronok jugak nak makan..harini sebab aku pegi awal ade udang celup tepung je..dalam secucuk tu ade laa 6-7 ekor udang..ikan tak sempat masuk dapur lagi..tambah mee goreng sebungkus 2 memang da kenyang pon makan macam ni..harga die boleh buat kite senyum sampai telinga..sangat sangat sangat affordable..


dah laa parking free arini..nasib laa masjlis bandaran sape suh tak datang baiki die punye mesin duit..jimat duit parking aku 50 sen..haha..siap tulis perkataan FAIL tak tahan uh..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

[k]o{q}i[n] said...

ko punye pic smkin hari smkin smart der...

jaya jr said...

xde mende pon ni boss..ambik gambar biase biase je pon..haha