Saturday, March 3, 2012

earphone beats [replika]


earphone pertama yang aku beli dengan hati ikhlas..kadang-kadang kesian jugak klo aku asyik duk pasang loudspeaker je..mungkin boleh kacau roomate nak buat keje diorang..time diorang buat keje tu mungkin boleh dimaafkan tapi klo dah time diorang nak tido mesti bengang jugak..memang lumrah manusia..nak tido tak boleh dengar bass kuat-kuat..tak aman..lagi-lagi klo mase tu kepala tengah serabut banyak hal nak kene setel..

***dengan adenye earphone cikai ni,boleh laa layan Running Man sorang diri..alih-alih gelak je sampai orang yang lalu pon naek heran.haha.walopon cikai tapi bass mantop..kikiki..sesuai ngn huruf B kat tepi
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

No comments: