Sunday, March 25, 2012

pagi ini dan semalam



pagi semalam naek bas pukul 11 dekat Stesen Bas Greenwood..lepas 8 jam perjalanan aku sampai laa kat Kuala Terengganu..tapi situasi dalam bas yang mencorakkan aktiviti aku selepas menjejakkan kaki di bumi Kuala Terengganu ni..mase dalam bas tubertubi-tubi aku reply mesej saudara Syeikh yang ajak tengok bola Terengganu lawan Lions XXI..lepas da confirm dengan saudara Iqba memang dalam kepala aku da terbayang crowd yang macam gambar kat atas..al-maklumlah Quarter final niii..kisahnye turun je bas dah ade penyambut tetamu..mula-mula seklai aku disambut pakcik yang mencari rezeki yang halal..normal laa tu kat sini,turun je bas diorang akan tanye nak pegi mana dik nak pegi mana bang nak pegi mana kak?tapi aku jawab takpe,ade kawan da tunggu..masuk kete,makan,tengok bola,sorak sikit,maki reff sikit,gol sebijik,balik*short story*



pagi ni pulak bangun-bangun macam biase laa..skali ngan orang da siap nak pegi sekolah..tapi sebab aku ni cuti dan tak terlibat dengan sekolah,aku jadi laa penjaga rumah..bukak je tingkap nahhh,matahari cantik macam ni..terus buat rakaman eksklusif nak buat koleksi ^.^

***penjaga rumah tugas die mengemas rumah tapi tak perlu memasak
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

Chuu Muqhlis said...

ko pegi mane2 pon bawak kamera keee? mushkil aku :D

ABU said...

terengganu lawa aku suka.. pernah datang sekali..

jaya jr said...

chuu:mane ade..ni kebetolan bawak kamera dari hostel.xnyempat balik rumah terus g stadium..haha

abu:haha..datang laa lagi lepas ni..ade kot perubahan sikit-sikit..kui3

Abu Luqman said...

singgah malam bro...