Monday, March 5, 2012

para para sakura


kampung parit perpat dah macam kampung nombor 2 aku..selepas terengganu..dulu mase masih sekolah mmg setiap kali ade cuti penggal ke,cuti raya ke,cuti tengah tahun,cuti akhir tahun memang tak pernah miss balik kampung..cume keadaan skang ni yang cuti budak universiti tak sama ngan cuti sekolah membataskan aku balik kampung..balik mase cuti raya je yang wajib..yang laen-laen tu balik hujung minggu..tak puas hati klo balik kejap-kejap..

walopon mase berlalu cepat tapi kampung aku ni memang tetap sama macam dulu..sejuk mata memandang.lagi2 waktu pagi..kebetolan nyai pon memang suka tanam-tanam pokok..sejak-sejak ade kamera ni setiap kali balik kampung memang seronok jugak laa dapat ambik gambar bunga-bunga ni..yang gambar ni sebenarnye putik-putik buah belimbing kot..aku pon tak pasti sangat..yang pastinye,bunge ni takde rupe belimbing lagi..

***balik weekend bari ni sebab ade emergency..nasib baek dah sempat datang tengok Pak Long 2 minggu lepas..setiap yang hidup pasti merasai mati..semoga arwah Pak Long ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan beramal soleh
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment:

Chuu Muqhlis said...

nice shoot., btw takziah. byk bsabar k..