Monday, March 12, 2012

mencuba wedding photography


perasaan nak berjinak-jinak ngan wedding photography tu dah lame ade..tapi tak berani lagi nak ambik tanggungjawab tu..nak mula dari bawah pon macam tak berani jugak..haha..sebab biase ambik gambar suka hati je..candid-candid pemandangan,pokok,orang..tak biase ngn event-event ni..klo nak belajar,nak test skill pon kene tunggu yang ahli keluarga terdekat je..boleh laa tengok ape yang lebih ape yang kurang..

***klo outdoor mmg seronok sikit ambik gambor..luas pemandangan kata orang..hehe
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments: