Saturday, July 10, 2010

tulis sikit kt sini

JJ da abis orientasi..minggu depan stat kelas yg agak penuh..haha..internet takde lagi,ni pinjam broadband kakak kejap..siyes terkecewa jugak laa rutin harian dah totally change..tapi nk wat cane kan..hidup klo bab menuntut ilmu mesti sampai ke negeri cina..aku ni dalam malaysia je,tak ke mane pon..haha..

hari ni dapat jugak on9 kejap,buang2 habuk kt sini..haha,tp aku da nampak 2 blogger yang belajar setempat ngn aku..samade diorang cam aku ke tak,aku pon x tau..miappleista ngn gadis comel..maklumlah,orientasi ni moral down sikit sebab kluo pagi balik tengah malam ngalahkan org motong gotah..haha..klo bebola tomato,kabakoga,yipi yaw da kenal lame mase buat foundation aritu..haha..tapi aku akan ingat dekat blogger sang harima yg berada di kampus kuantan..ape kabar agaknye rambut afro beliau..rase mcam da kene potong kot..

takat ni je kot dulu..nk upload gambor pon keadaan tak mengizinkan..jadiknye ini je laa yg ade hasilnye..haha..harap2 wireless dapat cepat2..sekian penulisan jaya jr lepas dekat seminggu berehat ..huhu


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

reen_sofee said...

oo patut laa dah lame tak nampak ko update!
huhuh

shark said...

jd budak junior lor nie yer.

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

slmt teruskan study... blaja x rajin x pe jnji result cunnnnnnnn hahaha

gud luck bebeh =)

jaya jr said...

reen:tu laa pasal,update sikit2 boleh laa..kui3

shark:haha,junior laa ni..

missXYZ:klo malas jarang dapat result cun..huhu..takot2..btw TQ..huhu

caliph shuriken said...

chayok2.. study leklok ^^

Weeda said...

belaja kat ane?

jaya jr said...

caliph:haha,terima kasih,semgangat tinggi nih..kui3

weeda:blajar dekat gombak je..huhu

~suNshiNe~ said...

sy tak suka minggu orientasi..menyeksakan..

HaiDa HiDa said...

bestkan study??
selamat maju jaya dan mencapai apa yg jaya jr inginkan demi masa depan.. :)

KABAKOGA said...

aku pun x ber update lagi..,,
anak siswa la katakan

jaya jr said...

sunshine:haha,betol3..penat je memanjang

haida:bes laa jugak..tp semangat kene kuat aaa..haha..BTW trimas atas sokongan..hehe

kabakoga:haha,xleh dh update panjang2 leni..pendek2 je

FyZa said...

chaiyok2 utk kamu..;)

lieya orange M.I. said...

minggu orentasi mmg penat sikit...mmg tak terdaya penatnyer..=p

roslanrasip said...

ktne jj?

akmar waldorf said...

haha. u saw me ea? sory.. i tak pasan. agk serabot la waktu taaruf.
tp cam ade t'nmpk iras2 muke u. tp tak sure. hehe

jaya jr said...

fyza:chaiyok2 ntuk akak jugak,,haha

lieya:x terdaya yg amat sich minggu orientasi..

rosalan:kt gombk..huhu

akamr:haha,it`s okey..xde hal laa..sebab dlm keadaan kt tengah2 org ramai,biase laa tu..