Skip to main content

setiap benda serba kurang

mood ngah bercampur2 ni..nak update ke x payah update??pasal bola ke pasal hal ehwal semasa??tp nk bagi BIG APPLAUSE kt team german..team yg dulu aku sokong sikit2,dalam hati je diam2..suka tengok bola klo ade gol banyak2..haha

  • tp aku rase aku nk bgtau pasal kekurangan blog friendstop laa..

*aku x pernah buat lagi kontes ape2 ntuk pengunjung baru mahupon lame

*x pernah jugak buat lucky macam draw hit jackpot,follower bertuah ke,ape ke

*kurang bercerita pasal isu semasa,klo ade pon terselit kt celah2 entri je

*kurang reply tag,tp klo award SEMUA da disenarai pendek ++ di tampal

*sekarang ni kadar blogwalking x menentu sebab musim world cup ++ sem baru nk bukak

erk ade lagi ke??sape ade nk bagi,bagi je,xde hal nk marah2..tapi klo overrated sangat,boleh di pertimbangkan ntuk berehat sebentar bersama kitkat..HAHA..



Comments

i pown bz skunk sbb bru start blaja so peneng2 lalat smpai belog pown bsawang =.=''
kadar blogwalking kurang sebab sibuk isi ptptn
okay la tu..... rs cm xde trtggl pape lg.... hi3

blog okay dh..... templates pun okay gak.... ermmm

follower smakin bertambah hi3
Nur Su'aidah said…
holland akakn lawan german di final ok :) haha
reen_sofee said…
tgk wc sampai tak blogwalking ehh?
huhuhu
jaya jr said…
syca:haha,kt sini harap2 x bersawang laa..kui3

buyat:aku ni memenag Ptptn xnk terima kot..da puas aku try,x jadik2..haha

missXYZ:haha,xde laa bertambah sangat..cume sikit2 lama2 jadi bukit..dulu mase tadika cg ajar camni aa..huhu

suaidah:haha,boleh jadi kot..kite tengok aje laa..

reen:bukan sebab WC sangat,tp sebab rase sedih cuit da nk abis..mood kurang..haha
Nur Hayaty said…
JJ : blog yaty pun kurang traffic..sgt sedih..tak pelah...hany insan2 yang setia shj yang selalu bertandang ke blog yaty...maceh ye...anyway...Friendstop gogogogogo hehe=]
zulkbo said…
SALAM..
tahniah juga buat German
rasanya German bakal juara
melihat cara permainan mereka
jika di kekalkan..
salam :)
cik jari suka singgah n baca-membaca kat belog nih..pada pendapat cik jari, karangan JJ akan lebih best dibaca jika tulisan tuh ditaip penuh @separa penuh..

contoh:
'x' lbh best ditulis sbgai tak @ tidak..

kalau ramai-ramai ditulis 'ramai2' masih okay ag...


weee.....skdar bg pendapat...
p/s: cik jari pnh argue ngan ruti.die kata muka JJ cam aizat tp cik jari kata,muke JJ cam Syed Aiman...


~Sekian~
Pang Poet said…
teman pengunjung baru blog ko ni, xde ape2 ke tuk teman? hehe
KABAKOGA said…
x pe mat..,
payoh2 kita g las vegas..,
kite men jekpot ngan muben
Sang Harima said…
Mat, buat la kontes. Boleh gua kabel..
Anne Boleyn said…
hehe no hal lah. blog ni jgn smpai terlampau leka sngt macam Hana masa mula2 dulu smpai study pon ke laut, sungai, muara dan kemana2 je lah. happy blogging yerr :)
~suNshiNe~ said…
blog sy pun banyak kekurangan..kadang2 tak da idea lgsung nak update tentang apa...

tapi makin lama join blogging nie rasa makin bertambah ilmu..

kalau nak buat contest or lucky draw, gtau ler...blh join reramai..he3..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka