Sunday, July 4, 2010

setiap benda serba kurang

mood ngah bercampur2 ni..nak update ke x payah update??pasal bola ke pasal hal ehwal semasa??tp nk bagi BIG APPLAUSE kt team german..team yg dulu aku sokong sikit2,dalam hati je diam2..suka tengok bola klo ade gol banyak2..haha

  • tp aku rase aku nk bgtau pasal kekurangan blog friendstop laa..

*aku x pernah buat lagi kontes ape2 ntuk pengunjung baru mahupon lame

*x pernah jugak buat lucky macam draw hit jackpot,follower bertuah ke,ape ke

*kurang bercerita pasal isu semasa,klo ade pon terselit kt celah2 entri je

*kurang reply tag,tp klo award SEMUA da disenarai pendek ++ di tampal

*sekarang ni kadar blogwalking x menentu sebab musim world cup ++ sem baru nk bukak

erk ade lagi ke??sape ade nk bagi,bagi je,xde hal nk marah2..tapi klo overrated sangat,boleh di pertimbangkan ntuk berehat sebentar bersama kitkat..HAHA..




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

╚► Scya Lollita◄╗ said...

i pown bz skunk sbb bru start blaja so peneng2 lalat smpai belog pown bsawang =.=''

buyat(bebola tomato) said...

kadar blogwalking kurang sebab sibuk isi ptptn

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

okay la tu..... rs cm xde trtggl pape lg.... hi3

blog okay dh..... templates pun okay gak.... ermmm

follower smakin bertambah hi3

Nur Su'aidah said...

holland akakn lawan german di final ok :) haha

reen_sofee said...

tgk wc sampai tak blogwalking ehh?
huhuhu

jaya jr said...

syca:haha,kt sini harap2 x bersawang laa..kui3

buyat:aku ni memenag Ptptn xnk terima kot..da puas aku try,x jadik2..haha

missXYZ:haha,xde laa bertambah sangat..cume sikit2 lama2 jadi bukit..dulu mase tadika cg ajar camni aa..huhu

suaidah:haha,boleh jadi kot..kite tengok aje laa..

reen:bukan sebab WC sangat,tp sebab rase sedih cuit da nk abis..mood kurang..haha

Nur Hayaty said...

JJ : blog yaty pun kurang traffic..sgt sedih..tak pelah...hany insan2 yang setia shj yang selalu bertandang ke blog yaty...maceh ye...anyway...Friendstop gogogogogo hehe=]

zulkbo said...

SALAM..
tahniah juga buat German
rasanya German bakal juara
melihat cara permainan mereka
jika di kekalkan..

si[jari] telunjuk said...

salam :)
cik jari suka singgah n baca-membaca kat belog nih..pada pendapat cik jari, karangan JJ akan lebih best dibaca jika tulisan tuh ditaip penuh @separa penuh..

contoh:
'x' lbh best ditulis sbgai tak @ tidak..

kalau ramai-ramai ditulis 'ramai2' masih okay ag...


weee.....skdar bg pendapat...
p/s: cik jari pnh argue ngan ruti.die kata muka JJ cam aizat tp cik jari kata,muke JJ cam Syed Aiman...


~Sekian~

Pang Poet said...

teman pengunjung baru blog ko ni, xde ape2 ke tuk teman? hehe

KABAKOGA said...

x pe mat..,
payoh2 kita g las vegas..,
kite men jekpot ngan muben

Sang Harima said...

Mat, buat la kontes. Boleh gua kabel..

Anne Boleyn said...

hehe no hal lah. blog ni jgn smpai terlampau leka sngt macam Hana masa mula2 dulu smpai study pon ke laut, sungai, muara dan kemana2 je lah. happy blogging yerr :)

~suNshiNe~ said...

blog sy pun banyak kekurangan..kadang2 tak da idea lgsung nak update tentang apa...

tapi makin lama join blogging nie rasa makin bertambah ilmu..

kalau nak buat contest or lucky draw, gtau ler...blh join reramai..he3..