Tuesday, July 13, 2010

cetusan idea pagi

ni waktu malam,tapi nk cerita pasal waktu pagi je..sebab tanpa rase segan aku pilih jadual yg semua kelas stat pukul 8 pagi..klo tak pon 8.30 pagi..hasil tabiat aku yang x berape nk tido lepas subuh mase cuti panjang ari tu,mende ni memang xde masalah laa..boleh laa tahan godaan walopon perasaan malas nak berjalan jauh dari asrama ke kuliah memang tinggi tahap cipan..


biase ade laa gap antare kelas ke kelas yang..klo tak de pon,aku akan usahakan laa sikit ntuk ambik sarapan pagi..pekena ape yg patot..nampak kurang sopan klo makan sambil berjalan,tapi nk buat camne,terpakse kot..huuu..mintak ampun mintak maaf..klo ade mase panjang sikit,boleh lepas lelah dalam cafe ade aircond..makan terus kat situ..pagi2 xde laa ramai sangat orang nye,tapi klo aku ngn member2 yang singgah,tetibe je jadi meriah..haha..


pastu ade laa aku terjumpe signboard ni dalam cafe..bukan signboard jugak laa,lebih menjurus ke arah banner rasenye..ape motif aku pon x tau..terpikir 2 kali jugak takut ade maksud tersirat di sebaliknye..hmmm,aku pon x tau..

bacaan nye lebih kurang macam ni laa:

SINGLE PEOPLE CLUB


wujud jugak kelab macam ni..gosok mate jugak bile bace..

haha,xtau laa ni mnde rare ke tak rare..haha..sebab aku macam kurang idea bile stay kt dalam ni..pemandangan bukit bukau yg hijau memang menyegarkan mata,cume pandangan aku dari sudut yg selalu aku buat mase cuti aritu kurang..hari2 pegi warung,bace paper,sembang ngn tokey kedai runcit..semue tu da beransur2 pergi..huuuuuu



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

24 comments:

KABAKOGA said...
This comment has been removed by the author.
KABAKOGA said...

aku first mat!!!

aku rase nok wat kelab tido bowoh katil ah se..

jaya jr said...

haha,terbaek ah kabakoga,biase sang harima semangat nk 1st..

kelab tido bawoh katil x pe g,jgn kelab tido dalam kete sudoh..haha

jaya jr said...
This comment has been removed by the author.
jaya jr said...
This comment has been removed by the author.
jaya jr said...
This comment has been removed by the author.
EDDY DY said...

Tido bawah katil ada Juon. Hati2..x join ker Single People Club tu?

reen_sofee said...

single people club?
hahah

jaya jr said...

eddy:haha,x pernah buat lagi..takut jugak klo ade...huhu,x join laa di..kt sini ramai kot awek,,

reen:haha,betol kot.nanti bile tenet da laju JJ try masukkan gambor..hehe

.::WaNiE::. said...

mmg mcm agak rare la tu

a's said...

dasyat!! kuantang ade Zero Dating je.malas nok ambik gambo banner tu.tak menarik!! haha

jaya jr said...

wanie:haha,nasib baek rare..haha..

a's:haha,ambik je aa..bia dok menarik pon..kt sini x jumpe lagi ZERO DAtING..

Ery Farieha said...

hahahaha
kelaka kott
kalo join nmpk cam desperate lak
tp skali bertemu jodoh dlm kelab tu gak
hahah

jaya jr said...

haha,xde rase pulak nk joi kelab tu..
baek rilek2 je..
kelab tu pon ntah sah ke titak pon xtau..
kui3

KABAKOGA said...

klu x sah suroh cop jkk jap xpe,,..
klu payoh sgt suruh muben cop

acik amalina said...

ok..dis is my first comment actually...ha3..

acik rase laa kan bnda plg menarik sal entry ni is dat banner...ha3..kelab org single...amazing tol laa U dia..

hentakbelipat said...

hahahah..rare habis club nih..

bspotgurl said...

ramai tak yg join that single club ek?

noor afzan said...

single people club?
apa benda kah itu?

jaya jr said...

kabakoga:haha,mubin belh cop rase..sebab mase die keje kt primula kenal ramai org besor..haha

acik:haha,tu laa pasa..1st time kot jumpe kelab emcam itu..wakawaka

HB:memang rare..rase macam nk tau jugak laa camne die punye aktiviti..tp xnk join..HAHA

bspotgurl:entah laa,xde pulak announcement pasal aktiviti klab tu..xramai kot yg tau..huhu

noor afzan:kelab semata-mata..tidak lebih dari itu..kui3

FyZa said...

wow! kelab mcm nie pun aad..adeh..

maCy said...

peh.. siap ad bnde tu ag.. pelik2

jaya jr said...

kak fyza:ade3(nada upin ipin)HAHA

maCy:pelik tapi benar nih..kui3

Yatre Hayati said...

abes tuh? join ker tak?