Tuesday, July 20, 2010

high school musical versi melayu

jaya jr da xde isu nk cakap..sebab kepale tengah pening...rase nk gelak pon malas malam2 ni..rase macam nk layan lagu sambil petik gitar..tapi rase bosan pulak ngn stok2 lagu2 yang ade..TV 14 inchi yang aku seludup masuk aku bukak je..biar ceria sikit bilik aku ni..dengar suara2 pelakon HOTEL MANIA..cerite yang aku rase nak tiru style high school musical rasenye..haha



gambar aku tibai kt google..paling kecik sebab tenet slow,senang upload

al-kisah aku terpaksa dengar jugak sikit2 sedutan2 cerita HOTEL MANIA ni sebab rumate aku 2 orang dah terbongkang..sorang lagi pegi maen bola..aku tak tau ape boleh buat..keje xde,tapi rase macam nak pahamkan topik2 dalam kelas tadi..penat gile kelas arini..full stat dari pukul 2 petang sampai 7.30 tadi..tu pasal laa member aku da tido..

maka dengan itu aku nk umumkan esok cuti..haha..banyak laa muka aku nk cuti tengah2 minggu..melaen kan aku buat cuti sendiri tanpa MC..tapi aku cuma nk berpegang laa pada prinsip hari ni lebih baek dari semalam,hari esok lebih baek dari hari ni..sikit2 pon ok dah..gembira sikit hati ni..haha

ade ape2 lagi sebelom penutup???xde???klo ade ,cukup laa update yang bajet nak cerite panjang2,tapi las2 pendek macam biase jugak..haha...


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

Yatre Hayati said...

hotel mania best tak pada kau?

jaya jr said...

entah laa,,
pelakon pempuan gedik lebih kot..
tp xtau laa sebab x follow pon ep cite ni..HAHA

acik amalina said...

citer ntah pape..lgsg x mengembangkan sel2 otak..ha3

yui92 said...

crita musical yg plg mnarik (yg stakat aku tgk la) ialah GLEE

KABAKOGA said...

hotel mania??
layan sayang cendana pun x abis2 lagi,,.

.............................................. said...

misical high school ade die punyer game tau....try la main game die...best juga...mira dah main dah tapi tak abes lagi...hu3

sizukaDeboss said...

best tak hotel mania?

jaya jr said...

acik:haha,betol2..nyanyi banyak..haha

yui92:mase search web semalam ade jgk nampak cite ni nk mencuba jadi mcm cite GLEE..tp haram x pernah tengok..haha

kabakoga:bile ade full ep,simpan aa,,aku nk try tengok plop lepas ni.haha

...:haha,x rase bosan lagi maen game bola..bile da bosan baru dipertimbangkan nk maen game HSM..haha

sizuka:err,xtau la bes ke x..sebab x serius ntuk menonton cerite ni..HAHA

Hazzy Ishak said...

tgk episod awal je, pastu dah tak tngok.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

hotellll maniam..

♥xaturen♥ said...

err... hotel maniam? tumpang lalu khe.. ey..

cikCOKLET:) said...

HOTEL MANIA!

mak adek adek sumer layan citer nie.haha.tambah tambah..suka sngt!
blik umah je...terJOIN layan sekali.keke~

boleh tahan best la..sbb ada DAFI*

^^'

jaya jr said...

hazzy:haha,sebab x menarik laa tu..klo menarik mesti da follow..haha

zikr:haha,klo hotel maniam lagi laa xde org nk tengok..

xaturan:haha,lalu je..xde tol..fre2..kui3

coklet:haha,ape laa tengok cite ni..baek tengok cite korea je..kui3

kak ina kl said...

memang tak layan..sbb tak best..

1012045 said...

sdap tgk cepl0s ag mat smbil pkene air klape tpi masjd pteh..

nanad said...

ntah mengape aku tak suka citer nih..

jaya jr said...

kak ina:macam boleh sokong je statement tu..kui3

1012045:hor,air nyior tepi masjid putih memang x leh lawan..sedap3..

nanad:hehe,x tau laa kenape..mungkin ramai jugak kot x suka tengok cite ni..wakawaka