Friday, July 2, 2010

khamis minggu ke brape ntah

semalam khamis minggu ke brape ntah ntuk cuti kali ni..haha..lame sangat cuti sampai x terkire minggu nye..walaupon lame,tp bile da nk abis cuti ni rase makin kejap dan laju laa pulak..haha..petang semalam ade laa member2 ajak maen futsal..yang ni aku boleh bilang brape kali..kali ke-3 barang kali dalam tempoh 4 bulan aku cuti ni..haha..

dalam ramai2 tu ade yg aku da selalu sangat jumpe..ade jugak yg jarang2 jumpe..yg jarang jumpe tu laa bleh bikin havoc sikit klo duk sembang..seriously(nada sungguh2 ni),kitorang x akan pernah miss nak bukak cerite zaman sekolah..biase org buat ungkapan 1001 cerita..tp bagi aku 1001 cerita memang x cukup ntuk kitorang..rase mcm nk tukar jadik 2002 cerite je..haha..tp macam x sesuai pulak..aah,belasah je laa..

dan mase menaip ni jgk,aku duk berkira2 mane laa nk cari gambor beloved member aku nih..haha,klo dlm bahase melayu sahabat2 kamcing laa..sebab semalam aku x sempat nk snap pic ngn diorang..haha..walopon diorang da suruh pastu uploadkan dlm entri ni..sebab da ramai member2 aku bace friendstop,maka gembira jugak laa aku ni..nk acknowledge diorang cmne ek???haha..tapi tersipu2 jgk laa bile diorang bukak cite pasal entry2 aku..wakaka..

las skali,pada pendapat aku laa,aku yakin 100% kitorang semue boleh keep in touch walopon semua da besar panjang dan ade hal masing2..

***betol x klo aku cakap kawan ni blom tentu kamceng,tp klo sahabat ni sah2 kamceng???

semalam maen futsal semue EX-SBPI 0307 :

penganjur:joe * tukang tempah:cesc

tukang rembat:apih * tukang karuk:loloq

tukang belanja:muiz * tukang tengok:kamek

tukang lap bola:apik

tukang maen:p-g,t-hi,cedi,param,AKU,aiman




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

ai na said...

setuju!!!

si[jari] telunjuk said...

ptg nih ajakla diorg men guli lak :))

reen_sofee said...

tuh arr weh!
syok bersahabat neh!
huhuh

zulkbo said...

salam JJ..
suka main futsal yek
bagus buat remaja seperi anda
jangan join mat rempit..he he

jaya jr said...

aina:haha,setuju2..

jari:guli da susah nk cari skang ni..huhu

reen:memang syok aa..macam makan nasik mase lapor2..hahaha

zulkbo:ye pakcik..kami bukan mat rempit..

tp ade jugak member jd mat kancil..haha

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

btol tu kwn blom tentu kamceng... shbt dh semestinya...

ye tak JJ? kita kwn maya je kan? x kamceng pn cm shbt JJ hahahaha

jaya jr said...

haha,nasib baek missXYZ stuju.walopon x kamceng,tp bleh lg gurau2..haha

Nine said...

Salam JJ, SBPI tu kat mana yer ? seronok ek main futmal ngan member2 lama..boleh melawak2 best tu :)

jaya jr said...

haha,SBPI kt negeri sendiri je,terengganu..kui3..
maen skali skale bes aa,klo selalu x leh jugak..
hahaha