Wednesday, January 25, 2012

SK Tengku Ampuan Mariam 97-02



las ade reunion sekolah rendah ni aku ingat raye cina tahun 2008..4 tahun lepas laa..mase tu takde Facebook..maen contact mane yang ade je..tapi yg semalam punye ramai jugak laa sebab da boleh contact ikut Facebook..nampak sangat Friendster kalah dengan Facebook..kah3..MySpace ngn Twitter tak ambik port lagi..

semalam banyak gambar aku tak ambik..sebab bagi member-member lame maen kamera..sebab semua nampak excited..al-maklumlah,ni reunion geng-geng zaman budak sekolah hingus meleleh pon orang laen tolong lap..tahun 1997-2002..bayar 10 hinggit tu sikit pon tak mahal klo nak banding ngn tempoh mase yang dah lame tak jumpe tu..

***the awkward moment is when people know ur name but u not know their names..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Sang Harima said...

Izni

hazz death said...

hoho.. reunion x ajak aku pun.. :P (cehh.. mcm knal.. haha )