Skip to main content

majlis pelancaran jersi GATEM


daripada sebuah page kat Facebook,kini da ade 2 baju.aritu t-shirt kolar bulat ade tulisan tulisan...skang ni da ade jersi bola pulak..internetional tu yang penting..sem depan da sedia dah nk masuk tournament ni..tapi ni jadi model tak rasmi dulu..kih3..

***GATEM bukan sekadar page Facebook biasa..GATEM Gabungan yang paling macho dan berwawasan di Terengganu. Malah kalau hendak dibandingkan dengan Pemuda UMNO cawangan Terengganu, gabungan ini lebih dua tapak ke hadapan.ketua admin yang cakap ni..

Comments

[k]o{q}i[n] said…
bakpo saing depmo hok tepi skali senyum koya gituh..?? huhuhuhhu
Siti khadijah said…
woowwww..hensem2..hehe =p
zikeryhassan said…
smart habis. aku nak satu bulih dop?
Ali Power said…
mak aih,gempaknye ayat tu
LUTFI SYAFIQ said…
hei broo. lama tak singgah sini. agak kurang aktif aku ni berjalan2, hehehe
terbaik tu..haha.nasib aku org kedah...tidak order satu dah ni...
Sang Harima said…
GATEM FC hujung tahun ni panggil Real Madrid la ajak berlawan.

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka