Tuesday, January 17, 2012

semarak darul iman


bersempena tamat perlawanan ke-3 Liga Super musim 2012 ni,teruja jugak tengok kedudukan carta ni..sebagai seorang pelajar yang akan habiskan cuti semester di negeri Terengganu,memang patut tepuk tangan jugak laa..walopon masih awal musim,tapi bersinar-sinar team pantai timur ni..

***awal-awal nelang doh ngn isu pemain import..tapi takpe,semangat sikit aku nak beli jersi bawak pegi KL..kih3
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment:

Oppa Kudin Nz said...

terbaiklah awok kiter. Slack dok tunjuk tv je smalam. Adooii