Monday, January 16, 2012

entri ke-3 tahun ni

pagi pertama kat Kuala Terengganu untuk cuti sem kali ni,aku try ulang balik skrip cuti sem sebelom ni..jogging pagi-pagi..da lame tak buat..sebab jogging pagi ni,aku akan buat bile betol-betol lapang je..klo pagi ni ade kelas,pagi ni ade kuiz,pagi ni nak kene anto assignment,aku prefer baik tak payah jogging..lebih baek berehat sebab jogging ni memang menyihatkan,tapi penat die tu tetap ade..klo tak cari air lepas jogging,tu namenye cari nahas..

tapi skrip orang-orang yang berjogging tetap sama..pakcik makcik yang jogging same je macam 4 bulan dulu..tambah laa sorang dua..budak-budak memang tak masuk bot sebab kene pegi sekolah menuntut ape yang patot..lelaki dewasa macam usia aku ni ade laa 4-5 orang..awek takde langsung.memang tak boleh harap..patutnye ade laa sorang dua..tak pon klo yang datang,ngn pakwe..lawak antara benua betol bile pakwe jogging ngan awek..lari-lari ayam je.



***taman untuk maen layang-layang takde lagi kat Kuala Terengganu..sebab klo nk maen layang-layang macam ni,tepi pantai da di kira port yang terbaek..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

4 comments:

[k]o{q}i[n] said...

awek2 sume membuta... x pun siapkan sarapan utk laki dia...

Anis Akhir said...

dah lama tak jogging... balik umah ni, nak jog la..hehe

cikshahida said...

untungla dah cuti.boleh joging smbil men layang2 tepi pntai.bhahaha

Ali Power said...

leceh klw jog ngan awek..lembap cam taik dorg ni