Skip to main content

compang camping yang champion

kalau aku letak gambar hafiz setakat nak bagitau die juara AJL macam melampau sangat..semua tau kot..arini budak sekolah kompem bersembang dalam kelas pasal ni..cikgu pon klo tengok anak murid ngantuk mesti buat modal ni nak buat anak murid cerah mata balik..silap aribulan cikgu nanyi ngn anak murid lagi awan nano..

berbekal baju t-shirt sluor track kaki ayam je hafiz tu buat persembahan..barang-barang yang kompem boleh dapat dekat pasaraya borong terbesar Mydin,pasaraya harga terendah Giant tak pon pasar malam..nampak simple,compang-camping tapi tu laa champion nye..baju tak cukup kaen berkelip-kelip,baju ade kot semua kalah..haha..dah laa baju tak cukup kain dapat pakej dosa skali =.='

papehal Sifu M.Nasir memang pandai buat lagu..Budi Hikayat pandai tulis lirik..klo nak tau bes tak bes Sifu M.Nasir try maen balik kat youtube lagu-lagu kumpulan Kembara..lagu-lagu solo M.Nasir pon bes jugak..

tapi style rambut awan nano memang tak rare sangat dah bagi aku..selalu sangat aku tengok..


***boleh jadi Johan RL pon terasa kemenangan awan nano malam tadi..haha.

Comments

[k]o{q}i[n] said…
dajei saing nampak..hahahaha
ayleencutegirl said…
nasib baik bukan cinta muka buku tu yang menang..kalo tak kontroversi lagi hehe ;)
spirit lion said…
awak setuju dengan aylee...

ha...
http://abadiorkes.blogspot.com/

support and visit me
L said…
hoho.. sgt serabut maaa.. tidak kemas.. tapi xper, artis semua betul.. hahahaha

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html
Sang Harima said…
Amboi L. Brader ni, ramai makwe berkenan tu. Dengar cerita malam yang brader ni bergambar ni, makwe lawa bibir bersinar kat kedai Wira Tomyam tu, asyik pandang dia je. Dengar khabar la.
cimöt said…
selekeh laaa baru champion..
Orked Cleopatra said…
tuah rambut kerinting..hak3x
Rozuan Ismail said…
tahniah hafiz!! x payah pakai baju mahal2 pon leh menang

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka