Monday, January 30, 2012

compang camping yang champion

kalau aku letak gambar hafiz setakat nak bagitau die juara AJL macam melampau sangat..semua tau kot..arini budak sekolah kompem bersembang dalam kelas pasal ni..cikgu pon klo tengok anak murid ngantuk mesti buat modal ni nak buat anak murid cerah mata balik..silap aribulan cikgu nanyi ngn anak murid lagi awan nano..

berbekal baju t-shirt sluor track kaki ayam je hafiz tu buat persembahan..barang-barang yang kompem boleh dapat dekat pasaraya borong terbesar Mydin,pasaraya harga terendah Giant tak pon pasar malam..nampak simple,compang-camping tapi tu laa champion nye..baju tak cukup kaen berkelip-kelip,baju ade kot semua kalah..haha..dah laa baju tak cukup kain dapat pakej dosa skali =.='

papehal Sifu M.Nasir memang pandai buat lagu..Budi Hikayat pandai tulis lirik..klo nak tau bes tak bes Sifu M.Nasir try maen balik kat youtube lagu-lagu kumpulan Kembara..lagu-lagu solo M.Nasir pon bes jugak..

tapi style rambut awan nano memang tak rare sangat dah bagi aku..selalu sangat aku tengok..


***boleh jadi Johan RL pon terasa kemenangan awan nano malam tadi..haha.

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

[k]o{q}i[n] said...

dajei saing nampak..hahahaha

ayleencutegirl said...

nasib baik bukan cinta muka buku tu yang menang..kalo tak kontroversi lagi hehe ;)

spirit lion said...

awak setuju dengan aylee...

ha...
http://abadiorkes.blogspot.com/

support and visit me

L said...

hoho.. sgt serabut maaa.. tidak kemas.. tapi xper, artis semua betul.. hahahaha

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Sang Harima said...

Amboi L. Brader ni, ramai makwe berkenan tu. Dengar cerita malam yang brader ni bergambar ni, makwe lawa bibir bersinar kat kedai Wira Tomyam tu, asyik pandang dia je. Dengar khabar la.

cimöt said...

selekeh laaa baru champion..

Orked Cleopatra said...

tuah rambut kerinting..hak3x

Rozuan Ismail said...

tahniah hafiz!! x payah pakai baju mahal2 pon leh menang