Skip to main content

mana oh mana


keluhan seorang rakan di facebook "Mana fesbuk yang dahulu? Zaman fesbuk yang menceritakan hal makan-makan dan aktiviti seharian? Fesbuk sekarang terlalu bosan."

***memang betol jugak..Facebook tu memang orang tak guna buat update status harian dah skang ni.

Comments

fb memang boring. xthu nak update ape dh kt fb. huhu
mizmarmalade said…
fb tu dah jadi unprovate diary da nowadays... hihi :P
Miszyuyu said…
fb skg dh boring tmbh2 lak dh buat timeline..adoiii lemas dan xhingin nk bukak..tgk news feed je pon
jaya jr said…
zack:haha..kebanyakan share link je skang ni

koqin:haha tu laa.twitter OK jgk

mizmarmalade:mmg die nk bukak cite2 lame..mark zukerbeg da cakap..haha

yuyu:timeline tu boleh jadi penyebab lambat kot..kui3
Orked Cleopatra said…
SERIOUSLY...RASA SAME...BOSAN GILER..NK2X BERTAMBAH ANNOYING...MENYUSAHKAN JER...KALAU TAK KERANA LECTURER POST HOMEWROKS, N TUTORIAL KAT FB, DAH LAME DAH NK DEACTIVATE...BERALIH KE TWITTER..JOM...:)
jaya jr said…
haha.still ade baik buruk..xpe2..log in je mane2 yg disukai

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka