Wednesday, December 7, 2011

[video] Safiq Rahim Training at Cardiff City


haha,walopon nampak si Safiq ni agak tak terbiasa lagi ngn suasana mat salleh..tergelincir 2-3 kali ngn bernafas pon keluar 'asap'..tapi nampak seronok laa ade orang kite dalam proses nak kembangkan bakat ke England..tak masuk EPL dulu pon takpe..Cardiff City ni pon jadik laa..klo dah boleh masuk Cardiff baru boleh cucuk masuk Queen Park Rangers pulak..hik3

padang training pon dah terbaek HIJAUnye,padang bermain memang tiada kompromi laa..negara kite pon kene usahakan padang macam ni jugak..jangan pandai menaikkan harga tiket je tapi kemudahan masih di takuk lama..nak kemudahan takuk lama boleh,tapi harga tiket pon takuk lama jugak..haha..

**padang SNBJ dah nampak ade peningkatan sikit aritu..hurmmmm

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

Sang Harima said...

Bila Safiq Rahman pulok Mat?

jaya jr said...

haha..ade video safiq rahman hari2 aku update pasal safiq rahman..bereh?

L said...

wowwoow.. bngga jadi rakyat malaysia. huhuu

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Nur Aizureen Md Zahir said...

oh abg safiq :) hehe

k e y r i said...

go anak melayu! go go go! :D

Nurul ain said...

terbaik....

Mohamadazhan.com said...

haha.kecik pula tgk safiq ni...jenoh orang panjat belakang tu..haha