Skip to main content

[video] Safiq Rahim Training at Cardiff City


haha,walopon nampak si Safiq ni agak tak terbiasa lagi ngn suasana mat salleh..tergelincir 2-3 kali ngn bernafas pon keluar 'asap'..tapi nampak seronok laa ade orang kite dalam proses nak kembangkan bakat ke England..tak masuk EPL dulu pon takpe..Cardiff City ni pon jadik laa..klo dah boleh masuk Cardiff baru boleh cucuk masuk Queen Park Rangers pulak..hik3

padang training pon dah terbaek HIJAUnye,padang bermain memang tiada kompromi laa..negara kite pon kene usahakan padang macam ni jugak..jangan pandai menaikkan harga tiket je tapi kemudahan masih di takuk lama..nak kemudahan takuk lama boleh,tapi harga tiket pon takuk lama jugak..haha..

**padang SNBJ dah nampak ade peningkatan sikit aritu..hurmmmm

Comments

Sang Harima said…
Bila Safiq Rahman pulok Mat?
jaya jr said…
haha..ade video safiq rahman hari2 aku update pasal safiq rahman..bereh?
L said…
wowwoow.. bngga jadi rakyat malaysia. huhuu

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html
k e y r i said…
go anak melayu! go go go! :D
haha.kecik pula tgk safiq ni...jenoh orang panjat belakang tu..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka