Wednesday, December 21, 2011

[gambar] Wang Kertas Baru 2012


duit baru ni bau die same tak macam duit lama???sebab kadang-kadang bau duit ni macam bau perfume bagi setengah orang..bank negara da buat duit kertas edisi baru..warne-warni boleh tahan..tapi yang best nampak gaye macam RM20 da ade balik..dulu RM20 sekeping ni warna koko..tapi kali ni warna KUNING ala-ala kuning bersih..kih3yang laen takde beza sangat..yang RM50 tu mmg da familiar sebab da lame keluar..haha

***terkenang duit-duit saidina yang menjadi kegilaan budak-budak sekolah zaman dulu..zaman ni tak tau laa ade ke tak lagi fenomena maen saidina lepas exam..sebab zaman da berubah kan..nak gajet je sume
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

cimOt said...

duit jugak..nilai tetap sama..kalo dapt lebih takpe laaa..

ahhhh..jadah..

zikeryhassan said...

mesti akan rasa janggal sebab dah lama tak guna duet 20 ringgit

Miszyuyu said...

nak duit rayaaaaaa

iznie said...

cantik kan..
tak sabar nk pegang duit2 tu
cantik sgt2..

yaya chef kecik said...

tak sbr nk pakai duit tuhh..
terasa mcm gempak sgt2 ok..huhu

| schaza | said...

cantik oww duit baru nie, , siap ada RM20 lagi.. suka2 :)