Thursday, December 15, 2011

shoot gambar dalam posisi cangkung


nak shoot gambar skang ni bukan setakat duk berdiri je..macam-macam stail ade..salah satu macam dalam gambar kat atas..style mencangkung..sebab nye kite kene tengok keadaan jugak..nak shoot gambar burung bangau tak boleh bising-bising..nanti tak sempat tekan shutter,burung da terbang ntah ke mane..lagi bagus klo boleh meniarap..macam sharp shooter..kah3..tapi melampau sangat laa kan..ambik gambar ngalahkan askar pegi perang..

***papparazi biase style diorang menyorok belakang pokok..cara tu tak brape nak bagus sangat..walopon bile post kat internet boleh dapat hit tinggi bukit,tapi berdosa sebab maen ambik gambar CURI-CURI..gambar burung takpe,burung bukan artis..hik3
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

blogtilldrop said...

ooo...posisi biasa tu....

[k]o{q}i[n] said...

aku penah shoot gmbr smbil baring... muahahaha

zikeryhassan said...

haiwan sekarang pun pandai posing kalau ada yang nak ambek gambar dorang. kahkahkah

Chuu Muqhlis said...

skodeng burung bangau :P

hazanis said...

terbaekkk lah..:P

cimOt said...

baring pon boleh..