Sunday, December 11, 2011

bangau oh bangau



pos friendstop yang ke 601 ni pasal gambar burung je lah..burung bangau..flamingo die lawn sket..burung ni aku jumpe kat zoo negara semalam..masuk free..pakai tiket komuniti servis..cakap pasal servise ni,las skali aku buat mase lepas SPM dulu..servis yang memang aku buat tak brape nak ikhlas sangat..nasional servis..mmg tak adil aku pergi pastu ramai member-member goyang kaki kat umah..

semalam servis kat zoo aku kene servis kat kandang rimau ngn singa..kah3..ikut laa korang nak percaya ke tak..tapi yang pasti aku memang bersih 4 kandang singe,2 kandang rimau,1 tempat pameran rimau..mase aku berus lantai sampai bersih tu rimau ngn singe ade kat sebelah,tapi ade pagar besi macam penjara tu laa..rimau ngn singe tu jadi supervisor camne aku bersih tempat makan,tidur,buang air die..kah3..cilakak lu rimau..tapi cube bayangkan klo takde besi-besi penghalang tu,mungkin takde entri ke 601 ni..

hurmm aku nak cite pengalaman semalam kat sini tak mmg tak cukup masa..cukup setakat general yang macam tu je laa..haha..sebab tu orang cakap pengalaman tak boleh dibeli,tapi boleh dicari..boleh buat cite kat bakal bini..baru laa bakal bini respek sikit..

***najis harimau lagi kaw-kaw bau die daripada najis singe..pening-pening
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Niel said...

LAWA NYE GAMBAR TU~
SUKESUKE~

NHMS said...

interesting lha..
aku xpenah pegi zoo negara. *sobs sobs

Mohamadazhan.com said...

mana pic rimau singe bro...hehe

[k]o{q}i[n] said...

caya lah der...

zaty said...

nice photo!boleh jdi part time photographer. :)

Rtp Farra Arisha said...

hehe, memang betul kan, pengalaman mendewasakan kita..:) what such a very great experience you've faced..