Friday, December 2, 2011

cuti sekolah [nikmat malam pertama]


bulan 12,cuti sekolah..macam biase..budak2 sekolah da tunggu dari awal tahun dulu lagi..haha..hari last sekolah tu,memang diorang tak sabar nak tunggu esok..maklumlah,esok kan cuti..malam tu kompem nikmat gile tido..hati senang sebab da tak payah pikir nak pegi sekolah..buku da boleh susun dalam almari,uniform sekolah da boleh gantung belakang pintu bilik,tapi untuk budak2 zaman sekarang perangai pelik,kene tambah satu lagi,komputer boleh in 24 jam..haha

nikmat cuti sekolah satu hal,nikmat perkahwinan sape nak jawab?haha..bulan 12 kompem ramai lelaki bujang dan anak dara berkahwin..duda ngn janda tu tak masuk list..diorang tak malam pertama..wakaka.tak pasal-pasal aku keluarkan ayat-ayat soal rumah tangga orang ni..padahal aku ni budak setahun jagung je..nak kahwin tu memang lambat lagi laa..

tapi betol,bulan 12 ni boleh makan nasik minyak free banyak-banyak..cume aku je tersadai kat sini takde satu pon pergi jemputan kahwin..klo duk umah boleh jugak follow parents pegi kenduri member-member diorang..pergi kenduri tu pon boleh cuci mata jugak kadang-kadang..

***majlis kahwin dalam hujan mesti becak..bukan semua mampu buat kat dewan..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Eady Minn said...

wahhh...member2 takde yang nak kawen ke ? ehem..

cik wanie Lovela (CWL) said...

comey kotak tu her3


http://cikwanielovela.blogspot.com/

blogtilldrop said...

selamat makan kenduri...
folo u..
regards from:
www.blog2shout.blogspot.com

Chuu Muqhlis said...

ikut je la member2 yg nk g knduri., tumpang mkn nsi minyak free haha

zikeryhassan said...

selamat pengantin baru.


#eh?

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hakhak amboi gatai eh :P

Nur Aizureen Md Zahir said...

kau bila nk kawen ??
nk langsung time musim hujan jugak kah ?? kuikui

Gadish Lollipop said...

amboii..gatai nya dia . ahahaha.awak tu bila nak kawen ? ehehehe