Tuesday, December 27, 2011

berlagak macam Running Man


peh,Running Man..walopon ade jugak episod yang agak bosan,tapi budak-budak ni tetap layan..pantang ade mase lapang..setiap kali tengok klo tak gelak,tu bukan Running Man..mungkin tu cite hantu kot..

***aku rase bukan budak-budak ni je yang tengok..boleh kate macam addicted kot Running Man ni..cume yang ni laen sikit sebab variety show..da bosan tengok drama,tukar ini pulak..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Chuu Muqhlis said...

aku ingt owg pompuan je layan bnde ni :P

alia ;)) said...

running man paling best :) hihi .cuba baca entry ini

http://leatirah.blogspot.com/2011/11/running-man-awesome.html

NuReLLe said...

kengkawan i semua suka running man ni kot..adehhh....=.=

♥CIK SHA♥ said...

ramai jugak layan Running Man ni eh..tp memang kelakar pun rancangan ni..;p

izni jaafar said...

running man bestttttt!!
suke gilaaaaaaa

Botak said...

aku tengok tak gelak pon., hahahaha..

Mohamadazhan.com said...

apa tu running man? haha..aku kolot sikit bab2 ni

hafizah radzi said...

hidup running man!
nk ckp u've been tagged je.

http://sona1102.blogspot.com/2012/01/being-tagged-by-yanayiniyunu.html

*betol kn lah shoutmix tuu pon*