Skip to main content

grouping untuk EURO 2012 POLAND-UKRAIN

untuk peminat-peminat bola yang nak tau grouping EURO 2012 POLAND-UKRAIN


UEFA UERO 2012.

GROUP A ; Poland , Greece , Russia , Chech Republic .

GROUP B ; Netherland , Denmark , Germany , Portugal .

GROUP C ; Spain , Italy , Republic of Ireland , Croatia .

GROUP D ; Ukraine , Sweden , France , England .

dem group B maut gile..tapi aku rase fan German tak ramai yang risau sebab German selalu perform dalam kejohanan bola bola yang diorang masuk..fan Belanda,Denmark,Portugal kene risau sikit laa..CR tu walopon skor gile babi kat Real Madrid,balik kampung Portugal susah jugak nak skor..manusia biase jugak,cume boleh jadi Kapten tetap je laa..

***MALAYSIA yang duk kumpulan maut pon boleh lepas,ni kan pulak puak2 ni..makan bola,minum bola,tido bola

Comments

Farishah Hanem said…
aku sokong germany ! tak sabar nak tengok ! hehe :DD
L said…
walawey.. hahaha.. xtido mlm lg aku nt.. haha

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html
Ain Zulaikha said…
perlawanan bola ke ni? gerenti tiap2 malam berperang dengan adik2 , berebut TV.. haishhh T___T
btw, saya sokong jhawarangers!! hahahah :)
jaya jr said…
CWL:haha..tp kene bersedia mental dan fizikla laa..match mesti kol 2-3 pagi..kui3

farishah:haha..mane aci sokong team power macam german..kah3

L:haha,tu laa pasal..klo nk tengok kene jadi burung hantu laa sebulan..

AZ:xpe.xperlu risau sebab biase euro ni match die pagi2..semua da tido baru die nk kick off..haha..

eh,cam bes je sokong jhawerangers..tp jhawerangers x maen bola..kuang3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka