Saturday, December 3, 2011

grouping untuk EURO 2012 POLAND-UKRAIN

untuk peminat-peminat bola yang nak tau grouping EURO 2012 POLAND-UKRAIN


UEFA UERO 2012.

GROUP A ; Poland , Greece , Russia , Chech Republic .

GROUP B ; Netherland , Denmark , Germany , Portugal .

GROUP C ; Spain , Italy , Republic of Ireland , Croatia .

GROUP D ; Ukraine , Sweden , France , England .

dem group B maut gile..tapi aku rase fan German tak ramai yang risau sebab German selalu perform dalam kejohanan bola bola yang diorang masuk..fan Belanda,Denmark,Portugal kene risau sikit laa..CR tu walopon skor gile babi kat Real Madrid,balik kampung Portugal susah jugak nak skor..manusia biase jugak,cume boleh jadi Kapten tetap je laa..

***MALAYSIA yang duk kumpulan maut pon boleh lepas,ni kan pulak puak2 ni..makan bola,minum bola,tido bola
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

cik wanie Lovela (CWL) said...

wohoho xsaba nak tengok!

Farishah Hanem said...

aku sokong germany ! tak sabar nak tengok ! hehe :DD

L said...

walawey.. hahaha.. xtido mlm lg aku nt.. haha

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Ain Zulaikha said...

perlawanan bola ke ni? gerenti tiap2 malam berperang dengan adik2 , berebut TV.. haishhh T___T
btw, saya sokong jhawarangers!! hahahah :)

jaya jr said...

CWL:haha..tp kene bersedia mental dan fizikla laa..match mesti kol 2-3 pagi..kui3

farishah:haha..mane aci sokong team power macam german..kah3

L:haha,tu laa pasal..klo nk tengok kene jadi burung hantu laa sebulan..

AZ:xpe.xperlu risau sebab biase euro ni match die pagi2..semua da tido baru die nk kick off..haha..

eh,cam bes je sokong jhawerangers..tp jhawerangers x maen bola..kuang3