Friday, December 16, 2011

swan pulang petang zoo negara


lagi gambar dari zoo negara..sebab nak jumpe swan ni mukan sebarang tempat ade..kat kampung biase jumpe angsa je..penat buat komuniti servis campur jugak dengan penat round-round zoo tu..tapi dapat ambik gambar hewan-hewan ni untuk dikongsi ngn member-member kat blog,facebook kire puas hati jugak laa..sambil-sambil belajar ambik gambar lagi..

pemandangan tak banyak sangat kat dalam zoo..terpaksa laa share banyak gambar binatang je..gambar candid pon tak berapa nak menjadi sebab memang banyak lagi nak kene belajar part tu..gambar statik boleh laa sikit-sikit..

***tak layak nak ambik gambar model,cume layak ambik gambar pemandangan,gambar binatang,gambar pokok.gambar candid dan macam-macam lagi laa..bumi Allah tu luas,kite cume jalan ape yang Allah suruh,tinggalkan ape yang Allah larang..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

zikeryhassan said...

hebat dah awok ye lenim

[k]o{q}i[n] said...

pelan-pelan kayuh la der... sikit2 lme pandai la... aku pun nk mtk ko ajar aku shoot gmbr nih....huhuhuhu