Tuesday, December 13, 2011

lontaran ke dalam puak the potters


sape tak paham,maknenye die bukan peminat sejati EPL..peminat sejati EPL akan tau pasukan mane yang suke maen lontar bola ke dalam laju-laju style baling bola besbol ni..bukan setakat jadi poser ataupon sokong sebab player hensem laa..aku paling tak takhan ngan poser ni yang sesetengahnye tau nak boo org je nak lebih,tapi bile kalah nak bangge-bangge jugak lagi..bile tanye player team kesayangan die asal mane,die cakap asal dari kampung die..puiii

tapi dalam gambar kat atas,sape-sape ade masalah nak buat lontaran ke dalam yang jitu boleh praktis skali dengan step yang betul..sorok tuala,gosok-gosok,pastu buat finishing sampai kilat..sorok tuala yang tu tak boleh tahan nye..kah3..yang aku heran,banyak kali jugak diorang skor ngn stail macam ni..memang pelopor gol cara haram betol laa puak-puak ni..

***harimau muda tak payah praktis stail ni..Nazmi Faiz pendek tak cukup tinggi nak sambar bola lontaran ke dalam maut macam puak-puak ni..nak harapkan Fakri takde bayang lagi..kih3.tapi Safee Salee boleh kot
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

1 comment: