Skip to main content

lontaran ke dalam puak the potters


sape tak paham,maknenye die bukan peminat sejati EPL..peminat sejati EPL akan tau pasukan mane yang suke maen lontar bola ke dalam laju-laju style baling bola besbol ni..bukan setakat jadi poser ataupon sokong sebab player hensem laa..aku paling tak takhan ngan poser ni yang sesetengahnye tau nak boo org je nak lebih,tapi bile kalah nak bangge-bangge jugak lagi..bile tanye player team kesayangan die asal mane,die cakap asal dari kampung die..puiii

tapi dalam gambar kat atas,sape-sape ade masalah nak buat lontaran ke dalam yang jitu boleh praktis skali dengan step yang betul..sorok tuala,gosok-gosok,pastu buat finishing sampai kilat..sorok tuala yang tu tak boleh tahan nye..kah3..yang aku heran,banyak kali jugak diorang skor ngn stail macam ni..memang pelopor gol cara haram betol laa puak-puak ni..

***harimau muda tak payah praktis stail ni..Nazmi Faiz pendek tak cukup tinggi nak sambar bola lontaran ke dalam maut macam puak-puak ni..nak harapkan Fakri takde bayang lagi..kih3.tapi Safee Salee boleh kot

Comments

[k]o{q}i[n] said…
amboi...jujurnye...

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka