Wednesday, November 23, 2011

wordless wednesday edisi bola 2


selamanya selamanya selamanya sokong bola Malaysia

malaysia lawan syiria malam ni memang tak boleh nak tengok kat stadium..sebab hal-hal yang tak dapat dielakkan..tapi yang balik pasti bukan sebab jiwang-jiwang ataupun cintan-cintun..sebab bagi aku,antara bola dengan awek,bola diutamakan..tapi aku tak bimbang sangat sebab umum da tau,awek skang ni da ramai berjinak-jinak tengok bola..jadi takde laa limited edition sangat pilihan awek-awek yang tengok bola ni..haha..mane taknye,mase final bola sukan sea tu,kamera duk fokus awek indon je..boleh tahan ramai laa..sampai pakcik tu yang tengah usha nombor pon diorang candid skali..wakaka..pakcik ooo pakcik,sambil menyelam minum air..

***haha..berfikir positif jom..walopon pakcik tu da berumur,agak-agak mesti da kawen..tapi takde masalah,lelaki kan kuota die ade 4..kah3
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

[k]o{q}i[n] said...

adehh...leh tgk gak mlm ni.. kje la plak...

cimOt said...

laa ni semua edisi bola...
termasuk laaaa aku...hehehe

Mohamadazhan.com said...

haha...awek bola ni kadang2 pakai tak kalah...masalah jg.haha