Saturday, November 5, 2011

laporan balik kampung


nasib baik laa aku da siap-siap bawak kete malam tadi dari Gombak..klo nak tunggu pagi ni apatah lagi malam ni,maka nye,aku akan stress dari Gombak sampai laa depan pintu pagar rumah aku..lagi pulak esok raye..silap hari bulan,sembahyang raye dalam kete je..kui3..

aku pulak da gune pagi ni untuk cover balik tido malam tadi..sebab jalan pon sibuk jugak..sebelom masuk tol Karak tu,kete banyak gile..boleh drive,tapi macam siput je laa..masalh ngantuk tu laa cabaran die..nak tak nak,beli livita sebotol,boleh laa tahan ngantuk tu..sampai rumah terus sembam muke atas sofa..tak nyempat nak sampai ke bilik..wakaka

***buat kali kedua nye tahun ni,selamat pulang perantau dikota untuk berhari raya di kampung
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

naa said...

woo.kalau sesak and jam mcm ni mmg xbalik kg la jwbnya.haha

Mohamadazhan.com said...

salam idul adha =)
moga dirahmati-NYA

Chuu Muqhlis said...

nasib baik aku naik ketapi xde jem2 bagai wakaka