Wednesday, November 2, 2011

cabaran jiwa remaja


zina hati berlaku bila mana nak mandi pon duk terbayang-bayang,nak makan pon terbayang-bayang jugak..ade mase free sikit layan perasaan..kadang-kadang nak tunggu bas pon ter'layan' perasaan jugak..jadinye kite bermaen dengan bayang-bayang je..kadang-kadang aku pon tak paham manusia-manusia. yang tak boleh bersendirian ni..pantang ade kosong,mesti nak kene isi tempat kosong tu..siap publish lagi die ni ade couple..klo nak kawen esok takpe laa jugak..ni umur pon tak masuk kategori dewasa lagi..

***perempuan ni memang fitrah die untuk kelihatan selalu cantik..lelaki kalah kepada wanita,wanita kalah pada puji-pujian..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

3 comments:

Miss Red said...

KENA SELAU MUHASABAH DIRI.Menginagati Alalh dgn berzikir dan memujinya adalah yang terbaik untuk mengelakkan zina hati.. (^_^)

Chuu Muqhlis said...

astaghfirullah~

Eady Minn said...

excuse me ? perempuan kalah pada puji-pujian ? what the ?