Friday, November 18, 2011

Gemuruh Suara - Team Malaysia's Theme


semangat gak dengar lagu ni..sebelum tengok match-match derby macam Malaysia vs Indoensia tadi memang syok pusing-pusing jugak laa..haha..pastu pulak menang kan..walopon setakat grouping je,tapi maksud die dalam..ade pulak kes-kes tak patot bila mane ade orang sane buat taik kat lagu Negaraku khabarnye..walopon da lame tak nyanyi lagu tu tapi semangat Negaraku tu tinggi jee bile tengok bola..haha

tapi bile da menang,ade pulak orang nak timbulkan semangat kenegerian secara ekstrim..haha,ape mau buat insan-insan macam ni..die ingat yang skor tu sorang je control game..defend,keeper dan selebihnye tu lari-lari ayam je dalam padang..kamon laa,bile da pakai jersi kuning hitam @ biru putih,merah kene buang laa semangat kenegerian terlalu ekstrim tu..haha

***papehal,komen orang-orang indon kat FB ni nakal-nakal jugak..boleh buat kamus bahasa indonesia..wakaka

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Mohamadazhan.com said...

haha...kamus indonesia...nak ja aku maki hamun puak2 tu loghat kedah...hehe

L said...

hohoho... malaysia buley!!!!

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html