Tuesday, November 15, 2011

cerita depan trafik light


selalu jugak time-time duk termenung kat trafik light yang agak lame pastu pulak bosan sebab da hijau 3-4 kali pon tak lepas-lepas lagi..yang normal terlintas dalam kepale mase tu ialah jeles ngn manusia-manusia yang bawak motor..laju je sampai depan..sape yang da bawak motor tapi dekat trafik light pon berkali-kali jugak tunggu hijau nak lepas,tukar je laa naek kenderaan awam..haha

biase yang selalu boleh tengok mase tengah tunggu lampu hijau ni
  • orang korek hidung
  • orang letak tangan dekat dahi
  • pasangan bermesra tak tentu pasal
  • budak-budak kecik kereta sebelah excited lompat-lompat sambil lambai-lambai
  • orang bermuka stress nak tekan hon je kejenye
tapi sebab zaman da makin maju,orang-orang yang tunggu trafik light hijau pon da jadi makin maju..pastu aktiviti-aktiviti sambil tunggu lampu hijau ni da maju sikit..biasenye
  • orang khusyuk dengan iPad,Samsung Tab 
  • orang yang suke ambik gambar akan posing dalam kete pakai DSLR pon jadik
  • artis-artis buat rakaman free macam Shila Amzah & Najwa Latif
tapi yang paling sempi bile orang tu tido je terus..takde dah tersengguk-sengguk..tunggu orang belakang hon lame sikit baru die nak tersentak..hik3

***pandu berhati-hati walopon jalan tu kosong takde orang..sebab bukan manusia je yang ade kat atas bumi ni..huuuu


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

[k]o{q}i[n] said...

aku suka tgk gelagat org lain...

ShErA said...

macam2 ragam ada... ada jgk yg bila tunggu traffic light hijau baca buku..

Umie Artoqiemie said...

aku rasa macam nak parkour atas kete haha

Sang Harima said...

Mung engineer kan Mat, ejah a sutir macam dalam gambor tu..

cimOt said...

jadah sempat tido??sengallll..ke ko yg tido tu??