Tuesday, November 22, 2011

fakri saarani : contoh teladan dalam sukan bola sepak malaysia


aku rase nak berenti maen bola..walopon sekadar hobi..tak kire laa bola sepak ke,bola futsal ke..sebabnye bukan ape,aku takut klo tak dapat maen elok-elok..macam jadi beban pulak pada pasukan..malu kot klo maen macam fakri saarani maen mase final tadi



kaki klear pon boleh sumbat gol penalti,tapi kaki striker tak boleh gol penalti..sape rajin nak bincangkan,sila bincangkan.yang baik dijadikan teladan,yang buruk dijadikan sempadan

***tanpa gol fakri mase semi final,malaysia tak boleh masuk final..tapi sekadar itu saja sumbangan fakri pada mata kasar aku..terima kasih fakriii..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

Eye_nee said...

Bolasepak ni..Penyudah itu yg paling penting...kdg sbb penyudah yg tidak dpt disempurnakan dgn baik oleh striker boleh buat mood player yg lain down...Fakri penyumbang kemenangan buat kita ke Final..Namun penyudahnya yg tidak sempurna mlm td dan melepaskan 2 peluang dan tidak berjaya menyudahkan penalti...dia harus belajar dari semua kesalahan itu utk lebih berjaya...apa2 pon Tahniah buat HM.MUDA yg telah berjaya mematahkan Kedua-dua sayap GARUDA....

Terpjg pulak bro komen ni...

[k]o{q}i[n] said...

susah kalo main nk nama ni... xde smngat teamwork langsung... bajet bagus...