Skip to main content

x pkai spender..

haha..mmg bangang laa sape buat keje ni..mmg x patot..++ immature..ape laa nk jd..xsangke aku ade gk kempen2 cmni kt malaysia..trimas kpd blogger2 yg memberi informasi yg agak penting..sbb tu aku bleh update entri ni..hahaha..tp mmg sial laa kempen "Malaysia’s No Panties Promotion for Valentine’s Day 2010"...malaysia sbg negara islam patot cari dan bakor j idop2 org x reti bhase ni..klo kt umah x nk pkai spender lantak aa..tp klo da pegi jenjalan midvalley k,bb k,time square k,x nk pkai gk gile namenye..klo kne gigit semut baru pdan muka..baru laa menjerit mintak tolong sane cni..lg sial,ni smue ade sbb valentine day..smue prg islam patot tau cite di sebalik valentine day ni..aku pon rase mlas nk tulis..haha...cume tu j laa aku nk ckap kt cni..bercouple tu,couple laa jugak,tp klo smpai thap tebuk menebuk tu,sendiri mau ingt laa..terlajak kata boleh diundur,tp klo da terlajak masuk tanggung laa sendiri..haha..

klo jd camni kn dapat malu j free2..


bak kata nabil raja lawak yg da jarang2 nampak kt surat khabar,lu pikir laa sendiri..

badak pon ade cita2 nk pkai spender..manusia??

Comments

Anonymous said…
nice broo... masa lucu banget
SyaffeQ said…
apekes ni???hahahaha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka